Zvracanie bábätka 2 hodiny po príkrme. Čo s tým?

lubinea
3. jún 2013

Mám 6 mesačnú dcérku, skúšame prvé príkrmy a už 2 krát sa stalo, že potom, čo zjedla pár lyžičiek príkrmu cca o dve hodiny začala prudko zvracať kým nevyvrátila celý obsah žalúdka. Prešli ste niektorá niečím takým? Ďakujem za skúsenosti a rady.

aristka
3. jún 2013

jej tráviaci trakt si musí zvyknúť na inú stravu,preto táto reakcia,nesnaž sa to silou mocou do nej dostať,len koľko ozaj chce...neboj potrebuje to trošku času a trpezlivosti

monyccka
3. jún 2013

daj jej par dni s prikrmami pokoj, potom skus inu zeleninku a naozaj len par lyziciek. Ak sa to zopakuje, kontaktuj pediatricku.

makovnik
4. jún 2013

ahoj, a sleduj pozorne, či po každom, alebo len po niektorej zelenine, alebo ovocí. Neviem teda, čo presne jej dávaš. Ešte jej môže vadiť konzistencia jedla. Ale predpokladám, že úplne kašičkovité jej dávaš, takže to asi nebude ten problém úplne. Ja akonáhle nerozmixujem úplne na tejuto, tak malú nadrapuje. A to má už osem mesiacov. Známej dcérke napríklad zvracala po čomkoľvek živočíšnom. A naozaj radšej pomaly, po pár lyžičkách a ak by to trvalo stále radšej kontaktuj tú lekárku.
😉