Zvracanie a nevoľnosť u 5-ročného

stefaniamikova11
5. jún 2022

Dobré ráno mamičky v utorok sme boli na pohotovosti stim že malí mi prišiel zo škôlky so zvracaním tak sme šli na pohotovosť pichli mu dekan po ktorom mu už bolo lepšie no dnes zas zvracania a sťažuje sa na bruško ďakujem

agnes28
5. jún 2022

@stefaniamikova11 dodrzali ste dietu? Treba opatrne s jedlom, aby sa to nevratilo

nikola81
5. jún 2022

My od stredy to iste. Prisiel zo skolky a v noci zvracanie. Dr poradila dat 1/2 kinedrylu a dieta. Zvracanie presatalo ale preslo to do hnacky. Vravela ze maju teraz vela deti s tymto problemom a v jeho triede v jeden den isli 4 deti zo zvracanim domov
Robim mu len suchu ryzu, varene zemiaky, vyvar s mrkvou, piskoty, tycinky, banan. Proste tvrda dieta

eliska623
5. jún 2022

U nás tak isto, volali mi zo škôlky že vracal, samozrejme aj doma a na druhý deň ho preháňalo. Mala to u nich cela trieda. A chytili to od neho aj mladší syn, muž aj svokra.... Ale bolo to také dvojdňové. Dala som mu len hylák kvapky.

veruska00
5. jún 2022

U nás to isté začalo to piatok v noci celú noc sme nespali najprv vracanie potom hnačka a ktomu ešte vysoká horucka😏 ja som jej dávala hylak a držíme diétu