Ahojte, mala ma 16 mesiacov a v noci mi 3 krát vracala + teplota 38, 5, ktorá klesla po podani cipku na 37, 3. Posledný krát vracala o 6:30, no teplotu ma stale 38, 3. Na radu sestricky som podala hylak. Davam jej pit po troske vodicku a kulisek , len ten velmi nechce tak naozaj len po troske. chcem sa spytat ci jej mozem dat papat nieco ked uz 8 hod. nevracala, ale horucku ma stale. mam jej podat cipok, alebo cakat ci teplota vystupi nad 38, 5. A plienocku uz nema zacikanu skoro 6 hodin. moze byt dehydrovana? stale len polihuje. dakujem velmi pekne za kazdu radu.
Určite jej papať daj, po trioške a častejšie, skús polievku 😉
a mozem roztlaceny banan?
@lubina2 aj banán, ale nedávaj celý naraz... no s banánu nebude mať tekutiny a už ti dosť dlho necikala
prave som pozerala plienku a je zacikana, skusime banan a potom ryzu, aleo naopak? uz soms toho hotova nase prve vracanie. A co myslite do kedy by mala ustupit horucka?
pred pol hodinou som dala nurofen cipok, lebo teplota bola 38, 5
ja by som šla hlavne ku lekárke lebo môže mať nejaký zápal, hrdlo alebo niečo iné
@lubina2 normálne jej daj papať, napríklad nejakú polievočku..napr. rascovú, len nech tam nie je veľa masti. Nejaké piškótky, čaj bez cukru..