▾
Dobrý večer. Môj 3ročny synček sa v utorok večer okolo 11tej zo spánku pozvracal. Včera tiež zvracal a hnackoval bruško ho bolelo.bola som s ním k doktorke dala mu sme tu hylák a vraj ak nebude lepšie mám snom ísť na pohotovosť. Dnes už trošku mu je lepšie nezvracal ani nemá čo zvracať lebo už dve dni nič nejedol len tekutiny vodu a čaj. Trošku ho ešte boli bruško a hnackuje ale už je to lepšie oproti včerajšku .. bojím sa oňho nič nechce jesť už dve dni nič nejedol je to vporiadku ak nejedol dve dni???? Dávam mu suchár nechce ani rožok suchý proste nič len čaj a vodu. Neviem už čo snom mám robiť aby aj niečo zjedol 😭😭😭
Je to normálne. Hlavne treba aby pil. Ani môj nič nejedol, aj pochudol. Keď mu bude lepšie, tak to rýchlo dobehne. Nasilu nedávaj, akurát si podráždi žalúdok a bude znova vracať. Ja som bola rada, že udrží aspoň trochu čaju.
@risoriskoveronka skus trosku bananu...teraz potrebuje dietny rezim par dni, nechutenstvo je normalne...nedavno sme si tym presli...neboj sa, hlavne ze nieco pije, telo ma zasoby a vie co a preco robi
Hlavne ze pije. My sme to absolvovali pred par týždňami celá rodina. Dcéru bolelo bruško ešte 4 dni. Vracala asi 20 x počas 15 hodín. Len trpezlivosť. Jednu piškótu ponúknuť, suchár, rožok. Po troške. Hylak pomôže... Skóre uzdravenie prajem
@martinka13 Ďakujem všetkým za odpovede a rady. stále ho bolí bruško a hnackuje aj zvracať chce ale nejde nemôže len ho napína. Neviem už čo snim mám robiť. Veľmi sa oňho bojím. Ak mu zajtra lepšie nebude pôjde
m snim na pohotovosť. Len neviem ako by mu dali infúziu on ani ústa doktorke neotvorí aby sa mu pozrela na hrdlo . Som zúfalá veľmi
@risoriskoveronka nasa detska hovori, ze jest nemusi, ale pit ano. Pokial pije, tak ok. Ked ho boli brucho, takzo bude nieco jest. Ja by som miesto hylaku riadne probiotika radsej. Crevna viroza par dni trva a bolesti mozu byt aj dlhsie. Skus piskoty, slane tycinky, ryzovu polievku.
@risoriskoveronka jesť nemusí, ale piť áno. Čaj, vodu, kolu, minerálku
Ak jesť tak napr slané tyčinky take tie obyčajne z obchodu so soľou