ZVracanie

12. dec 2021

Ahojte, chcem sa spytat ako dlho Vam deticky najviac vracali. Dcera mi zacala vracat v noci o 2 hej , asi 3x v kratsich intervaloch , doobeda raz a teraz opät. Nikdy mi nevracala,co poradite ? Vecer pred spanim zjedla parenu buchtu ako vela krat predtym, úraz nemala.

autor
12. dec 2021

Zabudla som napisat, ma 6 rokov

janynyna
12. dec 2021

Ahoj my sme si tým prešli pred týždňom. Malý ma 3. Nechcem ta strašiť ale skončili sme na infuziach lebo už keď sa len napil zvracal. Ma rotavirus a do toho bol pozitívny na covid. Ale pokiaľ prijíma tekutiny tak skus ráno zavolať lekárke. Držím prsty.

agacela
12. dec 2021

Môže byt viróza … nevracala veľakrát podľa toho čo píšeš … po lyžičkách čierny čaj, diéta, ak by javila známky dehydratácie smer lekár 🙂
nasadiť probiotiká ;)
Proti zvracaniu je dobrý aj kulisek ale ťažko sa to pije 🙂
Skóre uzdravenie 🙂

autor
12. dec 2021

Dakujem, ona je doma uz vyse tyzdna lebo bola chora ( koronu nema) a zajtra uz mala ist do skolky. Zacala som jej par hodin dozadu davat kulisek, asi som jej dala trochu viac nez jej brusko zvladlo , budem davat po menej.

stanulienkat
12. dec 2021

Aj ja si myslim, ze viroza. Pomaly tekutiny, probiotika,dietne jedlo.

annamaria4
13. dec 2021

ahoj, co mam skusenost, tak u nas pomoha na taketo zalezitosti Optifibre, to je taka prirodna vlaknina a mozu ju aj deti uz od troch rokov, tak vo vasom pripade by to malo byt okej s uzivanim si myslim. rozmiesas ju v cajiku a po duskoch nech popija a hadam sa polepsi 🙂

hadecka39
19. jan 2022

Veľká výhoda tejto vláknine, že aj tak odmala sa môže dávať. Lebo malé detičky často trápia nejaké žalúdočné problémy. Naša malá susedka mala takéto problémy, keď vlani do škôlky nastúpila. Lebo samozrejme iné jedlo, ako bola zvyknutá, iné prostredie, program, harmonogram, no proste všetko. A ono ako bola z toho celého asi tak v strese, lebo aj plakávala zo začiatku, tak aj to trávenie to poznačilo.