Dobrý deň chcem sa vás spýtať máme dvojičky 5r a včera večer vracali dnes už jedna lepšie ale druhej je stále tak od žalúdka zle čo je najlepšie zaberie?bojím sa mám doma rok a pol ročnú malú a 10dnoveho syna kojeneho môže to dostať aj on?
Zozen si tabletku costi, sú od zvracanie ale iba na predpis. ORS rehydratacny roztok
Viróza … veľa tekutín piť pozor aby neboli deti dehydrované ľahšia dietka a bude dobre . Ale iné som chcela . Klobúk dole . Štyri take malé detičky . Wow . Naozaj wow. Ja sa bojím ako zvládnem jedno … paráda patrí ti moj obdiv ❤️
@simkarisko11trnava myslela som si že babetka to nemusía mať
@simkarisko11trnava mne najmladsi,mam 3 deti,ked bol taky malicky nikdy nic nechytil.A to baby chodili do skolky,mali grcacky aj sople,kasle.
@lulu0123 ste ma ukludnili ja sa tak veľmi teraz bojím tiež verím že mu nič nebude
@simkarisko11trnava treba dodržiavať zvýšenú hygienu, aj keď je to ťažké.... vždy pred manipuláciou s najmenším si dezinfikujte riadne ruky...
Tak mate doma virózu no. Jasne ze to moze dostat aj on aj ty aj tvoj muž. To je čo za otazku?