Zvracanie 16-ročného syna

iva330
7. mar 2023

Uz som zufala 16 rocny syn vecer okolo 20 hod sa pozvracia boli hlava Zatial krv tam ma vaetko ok vyziadala som si i z krvi helicobacter ze je tam pozitivita ale akoby ho prekonal. V skole ok vsetko zvracanie bolo raz do tyzdna teraz uz 2x za tyzden. Pediatricka to ani riesit nechcela ja som sa objednala na gastro s nim ale az o 5 tyzdnov ideme. Chlapec je tichy ziadne partie kamaratov ze by vyvadzal. Pediatricka kazala len dietu a peobiotika tie davam dlhodobo a uz sme z toho nestastni ...

suzitok
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anjelicek26
7. mar 2023

Stres na helicobakterom rozdrazdeny zaludok a mas toto... skusali ste nejako rozbit veceru na nieco dietnejsieho, dohliadnut na pitie - napriklad jemny caj - pocas celeho dna, nech ten zaludok nie je prazdny a preplachuje... Chudak chalan, ale pri zvracani 2x v tyzdni ho ako urgent asi nezoberu :(

luccija
7. mar 2023

@iva330 boli ho žalúdok či niečo?nebojí sa školy pisomiek niečoho?

bolarazjedna
7. mar 2023

Keď vracia a aj ho boli hlava, znie to ako migréna. V tomto smere ste nepatrali?

iva330
autor
7. mar 2023

Zatial zaludok ho neboli stres ci ka z niecoho ked sa rozpravame tak praveze on je pohodak dietovat sa snazi len dnes hovoril ze ho z obedu v skole zaludok bolel. Rozmyslam ho odhlasit z obedov v skole lebo uz fakt neviem vysadili sme mliecne produkty davame tyzden probiotika exhelico alebo taky nejaky nazov na helicobactera priamo uz som z toho hotova ja aj on

iva330
autor
7. mar 2023

@bolarazjedna ano volala som asi dvadsiatim neurologom a nik ma nezobral plny stav .volala som i pisala i do sukromnych zariadeni pre dospelych ze si zaplatim bohuzial nik neberie....nase zdravotnictvo

oskorusa
7. mar 2023

@iva330 potrebuje neurologické vyšetrenie - o pridelenie neurológa môžeš požiadať zdravotnú poisťovňu -žiaľ, je to tak, lekárov je stále menej a menej, držím palce

deti95060810
7. mar 2023

zvracanie 2 krát do týždňa nie je časté...

janinah
7. mar 2023

Určite prejdite na domácu stravu.A skúste nolpazu ráno nalacno.

bolarazjedna
7. mar 2023

@iva330 to je smutné, aj zvláštne... Tak skus ďalej od bydliska, to neexistuje, že nikto ho nevysetri.

1ivanka1
7. mar 2023

@deti95060810 nuz ale nie je to ani bezne…