Zvracanie 16 mesačnej dcéry

momkaa
1. nov 2020

Ahojte mám taký problém moja mala ma 16 mesiacov a 1 krát je jej tak zlé a neviem či mám ísť na pohotovosť alebo nie ráno vstala s nechuťou do jedla tak som jej dala len tak rohlik čistý kusať tak jedla trošku ju začalo preháňať tak jasné že čaj a piskoty potom som jej aj vyvar urobila na žalúdok tak už bolo lepšie a potom sa jej začalo odgrdavat za zvratkami lenže celý deň asi to nechcelo ísť von ale len ju prehanalo a teraz v noci som sa zobudila že kašle tak som ju vzala k nám na posteľ a zrazu začala a neviem čo mám robiť .... nejedla nič čo do teraz a všetko čo jedla aj ona som jedla aj ja spolu sme jedli a mne nič nie je .... tak neviem či to môže byť so zubov alebo nie alebo jej len niečo nesadlo

lenuska9999
1. nov 2020

Možno je chorá , alebo má nejakú virózu.. ak by to pretrvavalo zašla by som na pohotovost. Radšej 100 krát zbytocne ako raz neísť a náhodou niečo vážne..

nika_m
1. nov 2020

Hlavne aby pila dostatok tekutin, ak by sa ti to nezdalo a nechcela by pit tak urcite radsej na pohotovost...nemusi to byt z jedla, moze nejaka viroza...moj maly tak hnackoval a zvracal raz a aj moja babka, 2 dni predtym sme spolu boli...ja nic ani muz len maly...daj jej probiotika, ja som mu robila aj ryzu s mrkvou vtedy kusok aby zjedol...ak by ale vracala cely den tak chod s nou k lekarovi, moj prevracal noc a od rana uz len hnackoval este 2 dni ale boli sme u pediatra vtedy

majamat
1. nov 2020

veru, nech vela pije. ak mas moznost, kup v lekarni nieco na rehydrataciu. su to take lieky,a lebo napoje, ktore dodaju mineraly. pomaha to pri takychto stavoch.

tiez sa odporucaju tycinky slane ( neviem ci ti uu v tomto veku dokaze zjest neico take, este je malinka ), no vseobecne nieco slane, sol zadrzava v tele vodu, aby nedoslo k dehydratacii.

danielabok
1. nov 2020

@momkaa moze mat crevnu virozu. Dolezite je dost tekutin, po lyzickach jej davat. V lekarni treba kupit roztok na rehydrataciu- kulisek napr. Je to odporne ale po lyzickach davat, pretoze sa dieta moze dehydrovat vracanim.obvzlast pri malych detoch to moze byt zivotu nebezpecne.pri podozreni volakte ak lekarke ako postupovat.

momkaa
autor
1. nov 2020

Len raz zvracala a preháňa ju stále ale pijeme čaj veľa veľmi a dali sme probiotika tak uvidíme zajtra dáme zas

miriam11
1. nov 2020

@momkaa čierny čaj jej daj pár lyziciek, to by malo zastaviť tu hnačku. A nestresuj, neboj. Občas deti mávajú črevné virozy.