Syn 1,5r mi od 20tej cca 17x zvracal, 2,5r dcérka už 2x, tu to chytilo pred chvíľou, muž bol pred 2 dňami v noci v nemocnici, pretože strašne zvracal. Ja som zatiaľ ok. Nechcú ani tekutiny. Myslite ze je rozumne syna aspoň nakojit? Ci mu to zase vyvolá len zvracanie.
Ja od 20 už by som bola dávno na urgente a nepisala až po 23 na MK čo robiť.
A nakojiť určite rozumné nie je v takom stave.
@qwer2019 kojit vôbec. Choďte na urgent. Dehydratácia je veľmi nebezpečná.....
@qwer2019 mate doma kuliska? Alebo moznost zohnat? Treba ho zarobit, po lyzickach davat - 1 cajova lyzicka a pockat 20-30 minut, ak nebude dieta vracat, dat dalsiu. Velmi pomalinky a opatrne, doplnite mineraly a potrebne latky tak, aby ste neskoncili v nemocke. A urcite nedavajte dietatku hned po dovracani pit. Zaludok je rozdrazdeny, slo by to zasa von. Drzim palce, nech to zvladnete.
@qwer2019 Keby mi rok a pol staré dieťa grcalo 17x, tak už som na pohotovosti. Evidentne máte črevnú chríku alebo skôr nejaký rotavírus. My sme tiež mali niekoľkokrát. Raz keď mal mladši asi rok a 3 mesiace, tak tiež mal a grcal asi 5x a posledné dva razy to už bol veľmi škaredý pohľad aj na sluch to bolo hrozné, neviem si predstaviť že by mal grcať 17x. Keď mi už grcal piatykrát, tak už som bola tak, že ešte raz a ideme. No našťastie sa to zastavilo. A neverím, že nie je malátny. Veď ty grcaj 17x a uvidíš ako ti bude...
Prosím tá, zbal sa a chod s deťmi na urgent, dehydratácia pri deťoch je fakt nebezpečná
Ako je deťom ?
@kleopatra114 syn ako potom zaspal už negrcal, dcérka asi 6x, naposledy nad ránom. Dnes je už fajn, aj keď nechcú jest, q majú miernu teplotu. Inak 1000x lepšie ako vecer
@qwer2019 my uz by sme s nimi leteli na urgent.