Zvracal môj syn z pizze alebo z virózy?

29. júl 2022

Môj 2 ročný sa pogrcal asi pred 30 min,nič iné ani teplota.Mize to byť že mu syn starší dal pizzu a mu zle sadla asi pred 2 hodinami,či to bude viróza?

koniarova
29. júl 2022

Počkaj. Donesiem si vešteckú guľu.

autor
29. júl 2022

@koniarova dik za pomoc

hendikep
29. júl 2022

podla mna podla toho ci zvykne bezne po jedle zvracat, alebo ci mu zvykne byt tazko.. moja dcera nikdy nezvracia nech poje hocico, ale vo februari zacala viac dni po sebe vracat z jedla a potom sa pridruzila hnacka, a bol to covid . Ale viem ze su deti ktore proste zvracaju bezne len tak z jedla ked zle sadne 🤷‍♀️

autor
29. júl 2022

@hendikep nezvykne ,preto sa pyt či to má akú malé deti takto...snáď nie covid

deginko
29. júl 2022

Neviem,podľa mňa tajke zvracanie,že z jedla je skôr rarita...veľa rodičov si to snaží nahovoriť,že len niečo zjedli a nesadlo to...ale podľa mňa viróza...uvudic či bude pokračovať v zvracani...hlavne aspoň 2 h nechať žalúdok oddýchnuť a nedať nič jesť...a piť len po lyžiciach

larazivago
29. júl 2022

Tak bud to bude pizza alebo viroza. 🤦‍♀️

heln
29. júl 2022

pockaj do vecera, ak mu nic nebude je to z pizze, ak bude znova zvracat pripadne mat teplotu, je to viroza.0

sante81
29. júl 2022

My doma grcame už týždeň, podávame si to z osoby na osobu. Je všade viróza, ak bude zvraciat viackrát, tak ju máte aj vy.

nevenka
29. júl 2022

Nase deti mali virozu na konci skolskeho roka, v skolke vraj vela deti vracalo. Presne v posledny den skoly a skolky sme objednali na veceru pizzu, to este v pohode a ostala na druhy den na obed a po obede dcerka zacala zvracat. Raz, potom este druhy raz a dokopy asi 6x do polnoci. Na dalsi den jej uz bolo dobre, teplotu nemala, ale mala len dietne jedlo, suchy rozok a taku mrkvovo zemiakovu polievku. Sli sme k nasim teda. To bolo v sobotu. A v nedelu rano som sa zobudila ja a zacala som zvracat. Na dalsi den muz aj syn. Nastastie najmladsieho len 2x prehnalo. Odvtedy dcerka nechce pizzu ani vidiet, chuda. Ale bola to viroza. To sa ukaze este.

autor
29. júl 2022

Zatiaľ ok ani negrca ani teplota jlopklop

1ivanka1
29. júl 2022

@koniarova prosim ta velmi pekne,potrebujem aj ja nieco vyvestit,pomozws mi😅😅😅