Zvláštne vyrážky u syna

supocka
24. aug 2024

Dobrý deň,už dlhšiu dobu pozorujem ,že sa synovi objavujú takéto vyrážky, zvyčajne na krku , tvári.Stáva sa to asi raz za pol roka ,ale nikdy sa mi nepodarí zistiť príčinu.Jeden večer to je a ráno to zmizne.Nemáte s týmto niekto nejakú skúsenosť?
Budem vďačná za každú radu

klarissa25
24. aug 2024

Mne to príde ako štípance...

anketkarka
24. aug 2024

@supocka ja to mám od jedla. Ale mne to zmyzne do hodiny a veľmi to svrbí. Objaví sa to do hodiny po tom čo niečo zjem. Ja som si odsedovala u seba, že je to len niekedy od staršieho pečiva. Vždy som si zapamätala čo som jedla a pečivo sa opakovalo stále pred tým.

rejka7
24. aug 2024

@supocka svrbí to? Tiež mi to pripadá ako alergia na jedlo, alebo nejaké mydlo, hygienické potreby, objavuje sa po konzumácii, alebo styku s alergénom. Objaviť ten alergén býva niekedy ťažké.

ankare
24. aug 2024

@supocka nie sú to štípance? Ak nie, je to asi z jedla. Syn mal podobné. Ale dosiaľ neviem z čoho. Jeho to aj svrbelo. Užil fenistil a potrela som mu to fenistil gélom.

bluka2
24. aug 2024

A ma to aj pod pyzamom? Lebo ak nie, tak to fakt vyzera ako nejake stipance

ankare
24. aug 2024

@supocka je to podobné?

supocka
autor
24. aug 2024

@ankare Áno tak to vyzerá a tvorí sa mu to raz za čas, nechápem z čoho

supocka
autor
24. aug 2024

@klarissa25 štípance to nie sú,to by ich mal každý deň a nezmizli by hneď na druhý deň

klarissa25
24. aug 2024

Tak potom nejaká reakcia na jedlo ?

ankare
24. aug 2024

@supocka asi je to reakcia na jedlo. Môj v ten deň pil taký ten detský dzusik typu Jupik. Okrem iného... Ale ktovie... Pil ho už aj predtým, aj potom, a inokedy reakciu nemal.