Zvláštne kŕče tela u 15-mesačného dieťatka

lucana82
24. nov 2020

Prosím má niekto takúto skúsenosť? 15mesacne dieťatko si ľahne na chrbatik a zdvihne hore vystrete nožičky a napina ich,potí sa ,silí sa pritom ,napina akoby jemne trasie a obcas aj plače. Je to strasne zvláštne. Až nam to naháňa strach. Je taka celá napnuta, našpanovana.Robi to skoro neustále.pred jedlom,po jedle,pred kakanim,po kakani,počas hry,pred spanim najviac. Vyzerá pri tom dosť utrapene a nešťastne. Som zúfalá.... Ma hypotonus. Neurologicka a aj na urgente mi povedali ze je to NIČ alebo to vyzerá ako masturbácia. Skoro som infarkt dostala. Masturbácia milion krát denne??? A dieta pri nej plače????Prosím pozná to niekto????

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snazilka_bio_mamka
24. nov 2020

este som ani nedocitala a hned ma napadla masturbacia

nikpa
24. nov 2020

@veronika4495 syn robi to iste, zoberie perinu a ide 🙊😁 robil to pocas dna velmi casto asi 3 mesiace ale zrazu prestal sám od seba. Teraz mozno tak 1-2krat tyzdenne si to všimnem. Takze hej, prejde to samé 😀

lucana82
autor
24. nov 2020

@veronika4495 ďakujem za odpoveď. To ste ma teda nepotešili. Takže naozaj ukajanie? Ked ja neviem. Ja si to fakt nemyslím. Ano pri prerušení sa jeduje ale ten plač je aj pri tom. Nie vždy ale často. No snáď to prejde. Pretože mne to pripadá akoby trpela alebo ze ju niečo boli. Pretože mi to robí aj na rehabilitačnom cvičení. Začne veľmi plakať milion sĺz a začne to robiť...nechce cvičiť, boji sa doktorov....mi to príde čudné žeby v tej chvíli išla zrovna masturbovat

snazilka_bio_mamka
25. nov 2020

@lucana82 budte rada, že to nie su vaznejsie problemy 🙂 ono to prejde.. skuste ju zabavit tak aby to ani nestihla začať robiť