Moja dcera nechcela chodit po ockovani, az na druhy den sa trochu odvazila. Jej chodza sa zmenila, je to uz vyse tyzdna co sa ockovalo, chodi s vystrcenym bruskom, nema rovnovahu, nedokaze stat bez pohybu a jednu nohu taha viac do strany. Ma niekto podobnu skusenost? Doctor ju po tyzdni videl a nic na to nepovedal.
@liliputan987 ako to myslite ze nedokaze stat bez pohybu?
zápis do zdravotnéhl záznamu s tým že ju videl už vtedy a vtedy ,popis tažkostí
pytat sa na neurologiiu
trvat na nahlasení nepriaznivého učinku, prípadne si daj do googla a nahlas to aj sama, ked sa to nebude nahlasovat stale budu tvrdit že toto sa nemôže stat
kamoškina dcera mala regres, mudr to doteraz neuznali a všetko si calovala a davala do poriadku sama len vtedy to nemohla sama nahlasit
to su tie neziaduce ucinky po ockovani, ktore si si neprecitala v pribalovom letaku, alebo si to brala , ze ked sa vsetci ockoju tak ty neudes predsa ina, teraz si mozez buchat hlavu o stenu, totiz ty si suhlasila s ockovanim a kazde ockovanie tak ako lieky ma aj neziaduce ucinky a spusti sa u kazdeho dietatka viac/menej alebo vobec - taka ruska ruleta so zdravym dietatkom... My sme pri prvom mali take neziaduce ucinky,ktore mame na cely zivot, spustili sa mu take silne diagnozy ze nase dalsie deti nie su vobec ockovane, ale to tomu prvemu uz zdravie nevratilo.... a my sa musime spolu s nim uz len trapit. Mozes si ist popytat pribalovy letak od ockovacej latky a taktiez nahlasit to na urad verejneho zdravotnictva / kontrolu lieciv atd. No to uz su len zufale kroky, ktore ti zdrave dietatko spred ockovania nevratia....
Citam, ze ma rok, ake to bolo ockovanie?
@majkabambulik nevratia ale aspon ju nebudu tlačit do dalšieho vlačit po hygiene, riešit dalších surodencov atd
má vyznam to aspon nahlasit a trvat na zapise do karty
smutny je postoj mudr totalna ignoracia a potom povedia však to nebolo z toho
Áno stáva sa to. To sú tie nežiadúce účinky ktoré vraj neexistujú. A pre ktoré sa navádzajú do ľudí ktorí už nechcú ockovat. Pýtaj sa na neuro. Ak natrafis na dobrého neurológa tak sa z toho hádam dostanete.
@liliputan987 vidim ze si v Anglicku, nuz tam to mas tazke...tu na Slovensku mame spravy, ze to ste tam take testovacie mysky co sa tyka ockovania-tam to mate politicke rozhodnutia s cim sa ockujete, takze nevieme akymi ockovacimi latkami tam sa ockuje, takze nase rady kde co mas nahlasit by platili keby si bola na slovensku.... Britská Národná zdravotná služba (NHS) vydala v stredu preventívne varovanie pred podaním vakcíny proti novému koronavírusu od spoločností Pfizer a BioNTech ľuďom, ktorí mali v minulosti „výrazné“ alergické prejavy. Stalo sa tak po tom, čo sa v utorok u dvoch zaočkovaných osôb objavili nepriaznivé reakcie. (tasr, dpa, ap) Po podaní vakcíny sa u nich objavila anafylaktická reakcia.
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22551575/britania-varuje-...
Som rada ze som si tieto spravy necitala hned ako tu pribudli lebo by som zinfarktovala. Po 12 dnoch sa malej polepsilo, vratila sa do normalu, uz si vie opat cupnut a sama stat. Osteopatka, ktoru sme si sukromne zaplatila ma uistila, ze jej nic nie je.
@liliputan987 však sa pýtajte neurologické