Zvláštna vyrážka na líci

monicacha
16. sep 2013

DDcérka má vyše mesiaca veľkú vyrazku na líci.
Vyrazka nemizne ani po kortikoidnej masti , čo nám predpisala lekárka kozna , ani po ichtyolovej masti..Naopak pridruzili sa z vyrážky malinke cievky.Prosím vas nema niekto podobnú skúsenosť alebo nevie niekto čo by to mohlo byť a ako sa dá tomu pomôcť ?Ďakujem za každú radu.

dasa123
16. sep 2013

Ahoj, vyzera to podobne ako to co mal nas maly, len my sme to mali vyssie pri ocku, teda asi 1 cm pod okom. Takto to zacalo, mal to asi pol roka, sa to pomaly ale iste zvacsovalo, tiez sme na to mali aj kortikoidovu mast ale najviac sme na to davali ichtiol, ale poriadne nezabralo nic. Nakoniec nam povedali, ze je to upchata mazova zliazka a museli to napichnut a vytlacat hnis, poviem ti nic prijemne chudak maly, neviem ci plakal viac on alebo ja 😒 Ako som pisala vyzeralo to takto nejak, najprv maly fialovy fliacik, neskor bolo vidiet, ze pod tym nieco je, ako vyrazka, ale nie a nie vyst von. Mozno to bude nieco ine, neviem, drzim Vam palce. Nam potom ostala iba malinka jazvicka. Odvtedy staci , ze sa mu niekde urobi mala vyrazka a ja uz som nestastna, ci z toho zase nebude nieco take.

monicacha
autor
16. sep 2013

Ďakujem veľmi Daska , snáď by to nebolo nič vážne , lebo už máme vážne obavy ..nikto nevie čo to môže byť...ďakujem veľmi.

janinah
16. sep 2013

nevidím jasne,ale nebude to hemabgiom? ešte by som to ukázala chirurgovi

monicacha
autor
16. sep 2013

A čo je to hemabgiom janka ? niečo vazne ?

monicacha
autor
16. sep 2013

Nie , hemangiom to určite nebude , podľa toho čo som pozerala na nete ...