Zvláštna teplota

10. dec 2023

Ahojte. Syn mal v piatok celý deň zvýšenú teplotu cca 38. Na noc dom mu dala nurofen. Včera, aj dnes celý deň o.k. a teraz večer má zase zvýšenú teplotu. Inak mu nič nie je. Stretli ste sa s tým?

zuzkaa1991
10. dec 2023

Dcera ma tak včera som nechala bez sirupu cely den kedze vpohode ficala vecer som dala len paralen cely den mala 38.4 obcas kleslo pod 38 mala sprchu vlaznu dnes to iste cely den 37.6 po sprche kleslo opäť....lenze hrdlo ma chytene opuchnute mandle aj crp mala.kedze dme boli na pohotovosti lebo vecer veľmi opuchli.mandle...ale keby som nepozrela hrdlo ani neviem ze daco je jej....

34katka34
10. dec 2023

Naši chalani to mali teraz , štvrtok, piatok teplota, sobota, nedeľa nič, v nedeľu na večer opäť teplota, pondelok nič v utorok zas na večer. Boli sme dva krát u doktorky a na druhý raz robené. Vytery a streptokokova infekcia- šarlach z toho vzišiel. Potom ho svrbelo teplo, mal vysyp a skončili sme na antibiotikách.

nevenka
11. dec 2023

Ano, takto bola dcerka 11 mesacna 4 dni cca, potom si robil covid test manzel, lebo mu je blbo a nadcha hnusna, ze neprechadza ani po tyzdni a bol pozitivny, tak som otestovala aj ju a aj ona ma covid. Nastastie tie hlieny taketo nema. A doktorka, ze to budu "zuby", ja som uz alergicka na toto spojenie, ze zuby, lebo mame 4 deti a ani jedno nemalo teplotu 38 zo zubov.

nevenka
11. dec 2023

No a 3 rocny syn teplota, a ten sa mi vyhadzal, ma kiahne. Takze cakam, ze este po covide bude aj mala mat este kiahne 😬. A do kolektivu mi nechodi, tak som v soku. Cakala som to najskor, ked bude v skolke. Takze doma combo covid-kiahne.
Moze to byt teda hocico...😬