Ahojte dievcence. Pri nedavnom sono-vysetreni nasej babule (cerstvo 5 rocnej) zistili, ze ma jeden folikul na vajecniku zvacseny, konkretne 6.5mm. Nemate s tym niekto skusenosti? Kedze vysetrenie sa tykalo niecoho uplne ineho, k tomuto sa vobec nechceli vyjadrovat, dokonca keby manzel nezapocul a neopyta sa, ani sa nedozvie, akurat mu povedali, ze to treba sledovat a v cca 6 rokoch na kontrolu.
Neviete niekto, co to moze byt, aky to moze mat dopad? Neviem sa nicoho dogooglit. Dakujem 🙂
raz som na nete čítala ,že babetko dievčatko malo nález na vaječníku a bol možný súvis s tým,že matka brala Cerazette počas dojčenia ,neviem ako to uzavreli
@junovka my sme sa dostali na USG podbruška keď mala dcérka 20mesiacov.. hrčka na prsníku.. takže sa vyšetrovalo komplet všetko 😎
@junovka mali sme autonehodu, nikomu sa nic nestalo, no deti musia ist do nemocnice na kontrolne vysetrenia pre istotu, takze preto. jedine, co si ohladom pisky a veci spojenych pamatam su opakovane zrastajuce male pysky a dost caste zapareniny este aj teraz v oblasti genitalii, inak nic.
@cajka_j ako ste sa vobec dostali na USG podbruska? Ma dcerka nejake konkretne problemy gyn.razu, ze ste museli absolvovat USG?