Ahojte,
Syn má 7 rokov a dnes je 3 deň čo má kiahne. Ešte stále sa mu robia nové. Má len zvýšenú teplotu, ani ho to veľmi nesvrbí. Dosť ma ale vystrašili zväčšené uzliny- za uchom,na krku, pod pazuchou aj v slabinach. V živote som sa s tým nestretla. Mali ste to niekto u deti, resp.je to normálna reakcia?
Ďakujem
Potvrdzujem sama na sebe.chytila.som od malej pred.2.rokmi.za usami som mala dve obrovske golfove lopticky volnym okom normalne viditelne na dotyk strasne bolestive.k tomu vysev taky ze sa ma muz normalne zlakol ked ma rano uvidel.ked ma zbadali na infekcnom vravia mi ze vas by mohli do ucebnice odfotit. Dcera to nemala take zle ale ja som to zlizla aj za nu..kiahne su hnusoba a nikdy nevies v akej sile udru.
@zuzankkaa1 áno pri kiahnach sú ozaj dosť zväčšené. Ja som prekonala kiahne ako 35 ročná, spolu s dcérkou a teda riadne hrče som mala🙈aj dcérka
nebudem hovorit co sme mali pred rokom koli kiahnam maly mal zvacene uzliny v celom bruchu, kym sa dostali k diagnoze tak neudem ani hovorti co sme zazivali v nemocnici ani co bolo ..amateri lekari, lekarom neverim ...uz nikdy ani nebudem , mam nato viac dovodov, clovek im donesen an tacke diagnozu a oni neveria, su to amateri namysleni nevzdelanci....nakonec vdakabohu sa to nejako vyriesilo a poslali nas na kozne kde dr povedala ze su to kiahne poslali nas na infekcne a tam uz vedeli co robit. ano mozu byt zvacsene uzliny je to virus takze ano