Zväčšené prsníky u 5,5-ročnej dcérky

13. mar 2023

Dobry večer ..chcem sa poradiť s mamičkami dievčatiek..mám 5,5 ročnú dcérku a cca od dvoch rokoch sme si všimli že má zväčšené prska samozrejme hneď som utekala.za pediatrom ktorý ju pozrel a kázal mi prestať jej dávať kuracie mäso keďže dovtedy ho papala vo veľkom..tak sme prestali a cca do mesiaca sa jej prska zmenšili..ale ide o to že jej úplne splaslo len ľavé a pravé je stále trochu zdurené..na pohľad vidno že niesi rovnaké..doktor to nerieši..a ja už čítam rôzne diagnózy na nete a mám strach .dcérka nemá iné príznaky predčasnej puberty ani sa nesťažuje že by ju to bolelo len stále som jej úplne nevylúčila kuracie z jedálnička..myslíte že by to pomohlo?

jance333
13. mar 2023

Skus sa poobzerat po kvalitnom mase. Ziadne lacne napichane kurcata, radsej menej casto, ale dobre maso. kedysi mi bolo povedane, ze morky neznesu tolko sraciek ako kurcata, takze ich maso je bezpecnejsie. A co sa tyka toho problemu, pytaj sa detskeho lekara, myslim, ze to by mohol vysetrit endokrinolog. Nedaj sa odbi

ibajaanikiny
13. mar 2023

Nech ta posle na vysetrenia na endokrinologiu a skus si najst nejaku malu,niekym overenu farmu a kupovat maso zatial odtial…davas aj ine maso?asi by som sla cestou vysetreni a kym to nebude doriesene,fakt kupovala len kvalitne maso,kralik,morka,domaca sliepka,atd.,ziaden lidl,kaufland,billa….Je to drahsie,nepopieram,ale mohlo by to pomoct.

autor
13. mar 2023

@ibajaanikiny dávam jej ale kuracie má najradšej..ale idem to úplne vylúčiť uvidím čo to spraví..a tiež mlieko pije stále..vraj ani to nieje dobre

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slnecnica82
13. mar 2023

Vymen kuracinu za morcacinu

autor
13. mar 2023

@nikaa951 ma to takto už skoro 4 roky..prospieva rastie priberá ..tak si hovorím že keby to bolo.daco vážne už by sa to prejavilo .

lluciiiii
13. mar 2023

Nevlastná sestra toto mala tiež tak ju objednali k endokrinológovi a nič s ňou extra nerobili len krv a vysadiť kuracie mäso pritom otec neznesie kuracinu takze u nich vôbec sa neje jedine v školskej jedálni alebo na návšteve ju jedavala tak to ani neobmedzovali a teraz uz to ma v poriadku ma 10r uz a trvalo to asi cca 3-4r kym sa jej to upravilo

evaachesa
13. mar 2023

Kuracie úplne vylúč z jedalnička a nahraď ho morčacím mäsom. Ak kuracie, tak si aspoň over pôvod a nekupuj zahraničné mäso...to neprechádza takou prísnou kontrolou ako Slovenské a tým pádom môže byť napichané hormónmi.

slavomira236
14. mar 2023

Mna pri malej sama pediatricka upozoornovala nedavat velmi kuracie....

alenka58
14. mar 2023

ako tu píšu dievčence nedávať kuracie a ak tak len domáce - z domáceho chovu a zmizne to