Zväčšené nosné mušle

najzienka
3. mar 2021

Dobrý deň pred týždňom sme boli s dcérkou dvojročnou na ORL ,má zväčšené nosové mušle ,a robila jej vyter,dnes sú výsledky tak že má nejakú baktériu a streptokokus ,v nose že to nemá tam čo robiť ,dala nám pamycon ,a antibiotika sirup ,mali ste to niekto ,pomohli antibiotika ? Odpuchlii nosové mušle ?

kimina21
16. sep 2021

@najzienka dobry den,prosim,odpuchli tie nosove musle dcerke?dakujem

alzbetkacicka
16. mar 2024

@najzienka ako ste nakoniec dopadli?syn ma asi tiež zvacsenu tu muslu,orl keď ho vyšetril tak on hned nosnú madlu ze ma zvacsenu a ze ma alergickú sliznicu,nepovedal nič o muslach a podobne,až dnes som synovi kukla do nosa lebo švagriná mi poradila ze to je vidieť tu mandlu aj voľným okom a ja zvedavá kuknem a tam taky balvan v jednej nosnej dierke,ma tam asi len 2mm medzierku na dýchanie,ja nechápem ako to ty orl vyšetrujú, teraz ma ísť syn na operáciu nosnych mandli a co ta musla,ta tam ostane a bude robiť naďalej problém v dýchaní.Ide ma už poraziť.

najzienka
autor
17. mar 2024

@alzbetkacicka moja dcéra mala zväčšené mušle na obidvoch stranách ,dr vravela že to má každý ,s deti o to zväčšené ..potom som to neriešila ,a všetko je ok

najzienka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alzbetkacicka
17. mar 2024

@najzienka ďakujem za koment,tak snáď to bude ôk a pomôže len výber nosnych mandli. Všetko dobre prajem 😊