Dobrý den.Chcela by som sa poradiť ohľadom uzliny /hrcky na krku,ktorú má syn cca od pól roka.Objavila sa mu po ockovani,nepamätám si načo ho práve vtedy ockovali. Teraz má 2 a pól a stále ju tam má a je dosť veľká ,pohyblivá ,no vacsi akoby mala byt,podľa toho čo pisu na internete.Syn mi dáva ruku preč ,keď ju nahmatavam a kontrolujem veľkosť.Desi má to už minimálne rok.Ma ju na boku krku ,skôr nižšie ,nad kľúčnou kosťou,miesto je tiež dosť zvláštne .Ocenim každú radu odborníka či mamičiek,ktoré majú s tým skúsenosti .Vopred ďakujem
@dskjhfdlkdjhl ukázala ,vraj je často chorý teraz v zime a pred pól rokom začal chodiť do jaslí,že teraz by aj tak nič nezistili,mám počkať do leta ,keď sa nestratí,tak ísť to vyšetriť
@kuravesele myslite ,ze má zmysel robiť sono či krvné testy ,keď je často chorý?Ak treba tak samozrejme pojdem
Skúsil by som zavolať šamanku alebo vešticu. Hrčka môže byť znakom posadnutia zlého ducha, hlavne keď tam je dlhodobo. Nevšimli ste ti zmeny správania?
@julia1926 samozrejme, ze to ma zmysel. Prinajmensom taky, ze ta to ukludni, ked to bude v poriadku.
Aj môj malý zväčšenu uzlinku na krku vzadu. Ma od malička.
Bola som s tým u Dr. Ale nepovedala ze by to malo byt niečo vážne. Ze to deti zvyknú mávať. Na sono nás neposlal ale krv nám brala a všetko je ok
@julia1926 Desi Ta to uz rok, tak snad si to ukazala pediatrovi, ci nie? Myslis, ze takto na dialku Ti poradi niekto lepsie?