Opytam sa ci niekto nema skusenosti. Maly ma orezane krcne mandle ale od novembra ma zase jednu mandlu zvacsenu...myslela som ze je to nasledok hnisu co mal pod zubkom ale pred mesiacom mu ho vytiahli. teraz rozmyslam ci to nie je z nejakej alergie.lebo aj huhňe obcas a ma priesvitne sopliky....mate niekto skusenosti?
@montemotherone krčnu ma zvacsenu a asi aj v nose ma zdurenu sliznicu
@monikaduskova dobrý večer asik takto má
@sara9567 ano tak nejak to mava. a to berieme uz aj aerius na alergiu
@monikaduskova tak to musím aj ja mať nejakú alergiu lebo som pred mesiacom mala angínu tu krčnú mandlu som mala opuchnutu po dobrati antiobiotik mi odpuchlo a tak mi ostalo a 6,idem na krčné veľmi sa toho bojím že čo mi povedia tam
@sara9567 no urcite nic vazne nebojte...
@monikaduskova ďakujem ale váš syn to ju má tak stále či ako
@sara9567 ano mam pocit. ze stale
@monikaduskova a môžem sa opýtať robí vášmu synovi problém ta krčna mandla aj pre prehltani
@sara9567 nie . nesťažuje sa....len mne to príde divne. ked ich ma orezane preco je ta mandla tak velka
@monikaduskova a boli ste znim na krčné
@sara9567 ano boli. no nic konkretne sa nevyjadrili
@monikaduskova tak asik aj mňa to čaká to isté ale váš si ma krčnú mandlu zvedsenu či nosnú
@sara9567 to ma krcnu mandlu zvačšenú.....ale vybratú ma aj nosnú.
@monikaduskova mohla by som poprosiť foto keď máte ?
@sara9567 ked sa vrati id otca tak sa pokusim to odfotit
@monikaduskova ďakujem ja sa tiež veľmi bojím aby mi niečo nepovedali že mám zle
@monikaduskova dobrý deň pani už sa vrátil syn
@sara9567 ja som na vas uplne zabudla a nebola som tu dlhšie. vecer odfotim....prepáčte
@monikaduskova dobre ďakujem
@monikaduskova krčnú? Či nosnú 🤔