Dobry den mal by som taku otazku. Mam 14 rokov a zistil som ze mam zuzenu predkozku (fimozu) a chcel by som sa poradit ci by sa to dalo neako vyliecit pomocou neakych masticiek alebo niecoho takeho. Pretoze nechcem to velmi riesit s rodicmi a tak isto aj zakrokom u lekara.
@simon33297 no ked si na to prisiel az teraz pri lesteni bambusu, je to dost smutne, lebo rodicia to mali s tebou riesit este v detstve. Ale najlepsie by bolo ist za doktorom, lebo ak to zanedbas, tvoja suloz v buducnosti moze dopadnut ako jatky, ale nebude tam krvacat panna, ktoru pripravis o vencek, ale tvoj natrhnuty bojovnik.
@egonsk ty sa s tým, ako vždy, nekašleš 🙈
@simon33297 treba ísť za doktorom ale viem že zvyknú poradiť máčať v repíku a naťahovať
No treba k tomu lekárovi zájsť. On to vyrieši ak treba aj operačné, neboj sa toho. V budúcnosti by si mal zbytocne problémy, bolesti. Nestojí to za to.
@tim23 14 rocny uz nie je dieta, ale pubertiak. Nepouzil som vulgarizmy, tak zbytocne sa pohorsujes. Tiez by si bola urcite riadne zaskocena, keby si u svojho prveho junaka nasla bryndzu koli problematickej hygiene, si myslim. A tento problem co ma je fakt neprijemny, takze nejakym chlacholenim a odsuvanim riesenia iba mu podporujes moznu vacsiu traumu do buducna. Niektore terajsie 15tky uz aktivne sexualne ziju a s tym proste nic pohorsovanim nenarobis. A ci to vnimas vtipne, alebo inak, je rydzo tvoj osobny problem, ja som mu poradil najschodnejsiu a najrozumnejsiu cestu a aj nalezite zdovodnil 😉
Pindamast na mesiac dva ked nezaberie tak urológ predpise kortikoidnu mast. Ked ani to nezaberie tak sa zvažuje nasilnejsie riešenie
@simon33297 ahoj, posielam kontak ktorý nám pomohol. Všetko mi vysvetlil, použitie mastičky, cviky. Zachránil syna pred obriezkou. Vyskúšaj martysl345@seznam.cz
@martiinka2 a kolko mal vas syn rokov?
@simon33297 teraz mu bude 15. Odporučam napísať, nám to veľmi pomohlo. Synovi to nešlo ani v kludovom stave.
@simon33297 vyskušal si to?
@martiinka2 Simon píše, že má 14 rokov a má zúženú predkožku, prečítaj si zadanie
@marusiao vidim
@martiinka2 ano napisal som mu ale zatial mi neodpisal
@simon33297 pozri na FB Anna Bylinkova
@simon33297 kedy ste mu písal? Reaguje do 24h. Dufam, že som Vám nedala zlý email: martysl345@seznam.cz
@simon33297 ja som v tvojom veku tiez dost stresoval a tajil taketo veci ale neskor zistis ze cim skor tym lepsie. Tak ci tak tomu neujdes. Ale nemas sa coho bat. Lekari su na to any toto riesili. Takze sup za rodicom a k doktorke. Neboj sa pomozu ti a bude dobre.
@martiinka2 dobry den, prosim vas,ten pan je lekar alebo liecitel?
@jane_t neviem, nám poradil v e-mailu, vám? Bol velmi milý a nám pomohol.
@jane_t zle Vam poradil?
@martiinka2 nie, super nám poradil, iba som chcela vedieť. účinok uvidíme neskôr
@martiinka2 uz som mu pisal a zacal som cvicit.
@martiinka2 tak uvidime po nejakom case ci sa nieco zmeni
@simon33297 asi záleží aj na tom aký máš problém. Já som mu veľmi vďačná.
@simon33297 napíš do skupiny .. Zdravotníci na MK