Dobry den,chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti u malych deti z vnutornymi zrnami v ockach.Mala ma 1,5roka a uz 2 mesiace ma stale vnutorne zrna v ockach dole.Boli sme s tym u ocnej 3 krat dala jej antibiotikove masticky a kvapky.Povedala,ze to moze byt dlhodobe aj rok,ze detom sa to nerobi,ale ze dospelym sa to vyrieza.Kedze jej nic nepomaha,tak sme isli aj k detskej ocnej a ta nam povedala,ze to len tak nezmizne,ze tam ma toho viac,tak ze to treba dat vyrezat operativne.Do troch rokov sa to robi iba v Bratislave a to v celkovej anesteze.Neviem ci jej to mame dat spravit,bojim sa toho.doktorka povedala,ze sa to moze zase niekedy spravit.Bola by som rada keby mal niekto s tym skusenosti a poradil.Dakujem za kazdu radu.
@zaticka tiez budem rada, ak niekto odpovie. my sa s tym trapime rovnako, maly ma uz 4 roky, a vyse roka mal na hornom viecku zvnutra zrno, nezmizlo ani po antibiotickej masticke /ocna nam radila po aplikacii masti nahriatou vreckovkou prikryt oko potom. casto ma to oko aj zapalene, cervene pri kutiku vnutornom. najma ked prideme z piesku. teraz ma zase vyse mesiaca pod spodnym vieckom zvnutra jacmen. no a po aplikacii antibiotickej masti - tyzden sme ju brali, viac neodporucaju, zase nepomohlo. obvodna nam dala papier na alergologiu, tak ho idem objednat. uvidime, co s tym.. 😔