Neviete mi odporucit iny sirup/kvapky nez sinupret pre 17 mesacneho? Trapia ho sople sem tam si chyta uska, zajtra je objednany k lekarke, ale mozno nejaka mamina ma uzitocnejsiu skusenost. Nastastie sople su dlhodobo priesvitne. Ide mi o zriedenie soplov v dutinach. Posledne sa mi povracal zo sinupretu a ze riadne, pritom mal sirup a ten nam odporucila mudr zevraj lepaie chuti nez kvapky….Nakvapkat ani vysat si nenecha, len trocha sa mi zavse podari ked ho chytam do paky (nohy, ruky). Zriedene by to mohlo vyjst lahsie si myslim. Dakujem za rady
@dzulli1980 kaloba je od 1roka.dcerka ho brala uz ako 7mesacna ked mala covid.aj to len preto ze je vacsia nez ine deti
@bashee nam osobne vzdy takmer okamzite uaberie vincentka sprej do nosa... Viem ze to moze byt tazke co sa aplikovania tyka pri kimplikovanom dietati ale u nas akonahle zacina naznak sopla alebo ipchateho nosa uz aj striekame a 1-2 a je po soploch zatial nam vzdy zabrala 😊
@bashee okem toho je to nechemickeho povodu cista mineralka co ja osobn epri detich uprednostnujem vzdy... Malemu som kvapatkom kvapkala uz od babatka ked nam hrozil sopel (narodil sa zaciat januara) a uspesne na nej ficime uz takmer 3r
Na zadné sople je dobrá Kaloba - len tá neviem, od akého veku sa môže dávať a pri dcére sa mi tiež na zadné sople a celkovo dutiny osvedčil Olynth - ten je myslím aj pre takéto maličké detičky.
@bashee