Pekný deň maminky.. Môj 3 ročný syn má zarastenu predkožku so zaludom, až tak ze mu ide vidieť iba začiatok zaluda ostatné prilepené k zaludi, u lekára sme to riešili pred rokom, a ten odporučil ešte skúsiť presťahovať, skúšali sme aj slezovy kúpeľ, aj masticku nič nepomohlo, tak zajtra už máme ísť urologovi ktorý to pretiahne, rozhodnúť sa mam ci ho lekár na chvíľu uspi (toho sa bojím, nemusí pri tom byť anestéziológ? Nemôže sa mu niečo stať) alebo rýchlo pri synovom vedomí bez uspania (syn plakava tak niekedy, že sa mu akoby zástavi dych a chvíľu sa n3nqdychne-to sme už samozrejme riešili u kardiológia,nič mu nieje ale aj tak sa bojím a ďalej, že je už zvyknutý na lekárov a berie to prirodzené e, nechcem mu spôsobiť traumu, neviem sa rozhodnúť ktorá možnosť bude vhodnejšia.. 😪
@maria123a ked s tym nemá problém ja by som ešte počkala, je to skoro. Inak bratovi to robili ked sme boli deti, on mal 4 roky ja 7, bola som s nim v ordinácii lebo mama ma nemala kam dať. A doteraz mam z toho traumu, nehovoriac o bratovi ktorý si to tiež dodnes pamätá. Ked uz je ten zákrok nutný, tak uspat. Držím palce.
@maria123a JA som bola so synom, a to už starším, 6r., síce sa dala pretiahnuť, ale len do polovice, no málo...doktorka jeho, že to nechá na urológa, inak, že to aj ja môžem doma poriešiť..ja som sa samozrejme bálaže mu niečo poruším a samo.nechcela som mu spôsovovať bolesť.. Radčej urológ..😀 Urológ ho trochu zabavil, rozprával s ním, a pretiahol mu to ...no bolelo ho to trochu, ale syn ju mal len dopoly..tak to nebolo tak závažné- na narkózu. Slo to vcelku ľahko a rýchlo, vedel ako na to. Byť ale vo vašej situácii, určite narkóza, ked je mu vidno len kúsoček.
No, lekatka do 6r to neriesi, ja by som ho obsolutne v takom veku nestresovala ked nema problemy...s curanim, zapaly. Moj najmensi ma 5r a neda si, ale u lekarky slo, len nie uplne.
Na tvojom mieste by som pockala este 2r. A ked, tak by som dala narkozu, lebo vie to potom boliet.
mojmu synovi sa uplne uvolnila az volakedy v 10 rokoch...proste postupne sa mu uvolnovala viac a viac az nakoniec mu to za pomoci teda triku co nam odporucil urolog pustilo...3 roky pokial nema fakt problem zeby sa mu cosi zapalovalo alebo tak neviem pride mi to zbytocne skoro
predkozka sa uvolnuje postupne vekom, citala som niekde, ze az v puberte sa niekedy uplne uvolni, najdi si k tomu nejake odborne clanky. Stahovat to nasilim u urologa u malych chlapcov je nejaka slovenska specialita bohuzial... nedala by som to synovi robit. V takom Anglicku toto vobec nerobia detom.
@maria123a my sme to mali robene operáciou uspanim nič nevedel