Ahojte, moj 12rocny syn mi povedal, ze ked si chce v sprche stiahnut predkozku, tak zo spodnej casti penisu ma take male zrastenie, neviem ze ci by som chcela ist na obriazku, ale zase tiez nechcem aby mu to stahovali nasilu.
Nemate niake tipy?
@lenuskaam myslis taketo? Ide o to ze kolko tu predkozku stiahne
https://www.lauros.sk/procedura/pretatie-kratke...
@lenuskaam Radšej si to dobre premyslite, lebo ja mám fimózu takú, že predkožku stiahnem možno 1cm, a okrem toho už som starý corgoň, takže jediné riešenie pre mňa je obriezka. Ale nakoľko viem normálne sexovať, bezbolestne, užívať si to, dokonca pár krát bol aj análny sex a vôbec som pri tom netrpel, tak to ani neriešim. A ani to nejdem riešiť. Aspoň teda zatiaľ.
Existuje ešte jedno riešenie, ale je to zatiaľ skôr medicínsky experiment ako seriozna liečba. Žaluď, resp. predkožka, alebo postihnuté miesto sa maže kortikosteroidnou masťou a sťahuje sa. Každý deň tomu treba venovať 30-40 minút. Ono sa to uvoľní. Kortika ztenčia problemové miesto a potom to už ide jedna báseň.
@lenuskaam Tip pre neho - nech si to vždy v sprche sťiahne čo najviac. Aj keď to trochu bolí, nech sa snaží, aby si ju stiahol vždy viac a viac. Alebo ak sa nebojí trochu bolesti, tak nech to urobí naraz. Samé sa to neuvoľní.
Ja som si to sám stiahol niekedy okolo 6 roku, nikoho som do toho zaťahovať nemusel
Ak sa veľmi bojí, treba ísť k urológovi, alebo na chirurgiu, tam mu to urobia. Ale tiež to nebude bezbolestné. Tak nech si vyberie.
Obriezka je niečo iné, obriezka je závažnejší zásah do predkožky. Tam sa predkožka odstraňuje úplne. A to by asi nechcel ani on. 😲