Zotavenie sa po chrípke

lily14
27. dec 2022

Áno dlho vám a vašim deťom trvalo kým ste boli už naozaj fit po chrípke? Deti sa mi zdajú už ok sem tam kašeľ sú týždeň po chrípke No ja a manžel ešte stále ko. Únava,kašeľ a ledva som vyšla po schodoch a sú to už 2 týždne po ..ako dlho ste sa dávali dokopy? Ja neviem u nás to je 100x horšie ako po covide

martinusska
27. dec 2022

@lily14 Ja som po chrípke už skoro 2 týždne a som hrozne slabá,mám riadne točebie hlavy,no proste des...Pritom pred 4 mesiacmi som mala silný covid a 1,5 mesiaca som sa zotavovala.Toto som v živote pred covidom nemala.Nemarodovala som 20 rokov a teraz stále chorá a imunita žiadna .Pritom sa stále dopujem vitamínmi.

heidy222
27. dec 2022

2 týždne je úplný štandard, kašeľ únava môže aj 4 týždne trvať

lb1984
28. dec 2022

@lily14 😒 tak ja musím poklopat. Dcérka odkvecla s chrípkou 10.12 a teraz je relatívne už ok, priateľ po nej 2 dní, ale on je dosť unavený ešte. Došiel z prace včera a hneď zaspal 🙂 je potrebné sa dopovat vitamínmi a dosť oddychovať. Únava by mala prejsť do 2 týždňov po uzdravení... ináč priateľ mal covid 2 krát a hovoril ze sa to nedá porovnať síce cez covid mal teplotu do 38,5 ale toto čudo co teraz bolo neskutočne dačo ako ich to oboch rozbilo 😒

lily14
autor
28. dec 2022

@lb1984 to isté u nás hrôza a to ja nikdy nemávam teplotu ani pri covid som nemala a teraz 40 a lieky nezaberali. A to som chcela začať cvičiť po Vianociach zase výhovorka že nevládzem 😭😂

dankanka
28. dec 2022

@lily14 ono si stratila aj kondicku tym nicnerobenim. Treba pomaly zase sa ist prejst a tak, rozchodit to.. ja dnes doberam atb ale este stale som slaba a mam nadchu no uz aspon mozem akotak fungovat.

marca12
28. dec 2022

@lily14 pred rokmi som mala chripku,bola som 3 tyzdne pn,myslela som,ze moj koniec prisiel. A dalsi mesiac som bola bezvladna,slaba. Po chripke sa dlho organizmus spamatava.