Zotavenie po operácii nosnej mandli+prepuch ušiek

svetlanat
2. nov 2019

Prosim ake mate skusenosti s pooperacnym stavom? Ako to dietatko zvladalo?
Syn 3.5 roka. My sme 5 dni po operacii .
Nosnemandle + prepuchnutie bubienkov kvoli vodicke...
vybrali sme 5 dni ATB. Hlavickou sa mu tazsie hybe od operacie- ze ho boli v krku... Rozprava huhnavejsie ako pred operaciou.
Doteraz som mu davala 3x denne brufen/paralen proti bolesti lebo ho to bolelo.. dnes nedala nič- zvladal to tazsie, polihoval ale bez placu ze ho to boli... avšak dnes mu vyskočila teplota 37.6..

siska53
2. nov 2019

@svetlanat nas bol operovany, ked mal nirco cez 5r. A teda..skoro sva tyzdne sa zotavoval a teploty mal take, ake v zivote nemaval, k 40 sa blizili a trvalo to niekoľko dni. Potom uz mal take normalnejsie.. ale. Este 9m.mal.nejaku oslabenu imunitu a zvykol mat dost vysoke teploty.. to sme predtým nepoznali.. teplota tak den-dva a max.do 38,5.. po vybere dost dlho vista katastrofa, viac doma ako v skolke..

bagre
2. nov 2019

@svetlanat syn - 5 ročný, zvládal dobre, teploty nemal, ale dlllho sa sťažoval na bolesť hrdla, pri kontrole sa zistilo, že chytil nejakú infekciu, takže išiel na 10 dní na atb. Ale samotné rany sa hojili dobre, len nám už prepínalo z toho, že sme museli byť 3 týždne doma a v kľude. V lete...

ave17
2. nov 2019

Naša operovana o 10 ráno, domov prišla o 2 poobede, o štvrtej už píšťala, ze chce ísť von, samozrejme som ju nepustila, na druhý deň sme aj zabudli ze sa niečo dialo 🙂 žiadne teploty, žiadny nurofen, úplná pohoda 🙂 len ten smrad z nosa asi o 3dni,ale inak nič 🙂 chvalabohu

zuzi0911
3. nov 2019

Treba ísť na krčné ka dostáva teplotu. Moz eist o zápal a asi opäť ATB bude treba. Dcére vyberali plus uška takto pred 2 rokmi. A všetko v poriadku našťastie.