Zostúpenie semenníkov

natalka25122017
15. aug 2023

Ahojte boli ste niektory na operacii semenikov nechcu nam zostupit tak budu ich vraj prisivat moj ma 17 mesiacov a mame ist do Bratislavy na NUDH na operaciu 21.9 uz teraz mam strach chcem sa spytat ci niekto bol a ako to cele prebieha vdaka 🙂

martul
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskakyska
15. aug 2023

@martul už máš lepší deň, keď si si kopla?
Buď rada, že nemusíš riešiť podobné veci ..

Je to jednoduchá operácia,nemusíš sa báť,hlavne to daj urobiť,neodkladaj,lebo to môže mať fatálne následky.. držím palce

natalka25122017
autor
15. aug 2023

@miskakyska chcela som vediet cca ako to prebieha lebo mam strach ano samozrejme ze to dam urobit ideme 21.9

sandri
15. aug 2023

@natalka25122017 ahoj, mojho operovali, mal necele 2 roky. Vsetko prebehlo ok. Kedze sme priamo z BA, stacilo prist skoro rano na lacno (inak by sme museli prist den vopred) a potom 1 noc som tam s nim ostala. Po par hodinach zabudol, ze nieco bolo a lietal po chodbach 🙂 ale ten strach je strasny, to clovek neovplyvni. Ja som bola rada, ze mu to spravili takto "skor", synovi vyskakovalo vajko naspat a tam je problem, ze sa moze poobtacat okolo svojej osi az sa pricvikne privod krvi a vajko odumrie (stalo sa kamoskinmu synovi). Povodne chcel lekar cakat do 3 rokov, ja som nechcela a po operacii mi povedal, ze dobre, ze sme necakali, ze uz to mal viackrat zatocene a dalsi rok by to nevydrzalo.

natalka25122017
autor
15. aug 2023

@sandri Ahoj ja mám tiež s ním prísť ráno medzi 7-8hod Do ambulancie a potom sa uvidí čo sa bude diať dosť mám strach z toho lebo som aj tehotná Tak ma to troška tak stresuje že ako to tam zvládneme

natalka25122017
autor
15. aug 2023

@sandri A môžem sa spýtať boli ste operovali na detských Kramároch? Ak áno ako tam funguje tá strava ako to tam vlastne cele vyzerá Lebo syn je naučený so mnou spať a ešte keby mal byť tých postielkach no toho sa bojim

sandri
15. aug 2023

@natalka25122017 prebiehalo to: dostal nejaky oblbovak a nechali nas na cakacke v postielke s hrackami. Po cca 10 minutach uz bol chudacik mimo, uplne ako nadrogovany. Vdaka tomu vobec neriesil, ze ho cudzi berie odo mna prec. Cele to trvalo 30-45 min, potom ho doniesli na izbu a ja som cakala, kym sa zobudi z narkozy. To zobudenie bolo najhorsie, bol uplne mimo, chcel si vytrhnut infuzku, sestricka mi povedala, ze musi opat zaspat a vyspat sa z toho. Napokon som ho chudacika akoby prilahla v postielke, aby sa nemetal a za chvilu zaspal. Spal 3 hodiny a ked sa zobudil, uz sa usmieval a driapal von z postielky 🙂

sandri
15. aug 2023

@natalka25122017 je tam izba pre matky a deti su v postielkach v zvlast izbe ☹ ale ak je malo deti, rovno ti navrhnu, ze si mozes dieta zobrat na volnu postel do tej izby pre matky (su tam myslim 4 postele). Moj bol v tom case este kojeny, spanie kazdy zvlast v izbe neprichadzalo do uvahy.

sandri
15. aug 2023

@natalka25122017 ale uz je to 5 rokov, mozno ma niekto aktualnejsie info

zuzanka.zuzu
15. aug 2023

toto sa zle číta 😢 autorke prajem skoré uzdravenie syna... ja mám v okolí len 1 prípad kedy čakali do 3 rokov a úspešne sa dočkali. otec nesúhlasil s operáciou keď mal drobec cca 2 roky. ale tu vyššie čítam že sa neoplatilo čakať ☹

natalka25122017
autor
15. aug 2023

@sandri och tak toto som vobec necakala 😮😮 no moj syn je nervak uprimne este do toho mu idu zuby no skoncila som ako vidim pevne nervy dufam ze tu niekto bude mat aj niake aktualnejsie info 😮 ale aj tak dakujem krasne za info vazne

sandri
15. aug 2023

@zuzanka.zuzu urcite zbytocne necakat. Kedysi sa cakalo do 3 rokov, teraz sa caka, kym dieta zacne chodit (ze mozno pomoze gravitacia), ak nie, nie je na co cakat. U tej kamosky (nie je z BA) chceli cakat do 6 rokov! V 5 rokoch vajko odumrelo ☹

natalka25122017
autor
15. aug 2023

@zuzanka.zuzu dakujem velmi pekne bodaj by to nebolo treba 🫣

natalka25122017
autor
15. aug 2023

@sandri A neviete mi náhodou povedať či sa niekde nedá informovať ako to tam prebieha lebo ešte mi povedali že mi budú volať týždeň predtým ale už teraz sa normálne klepem

martul
15. aug 2023

@miskakyska nikoho som nekopla, moji synovia to zažili dvakrát.

miskakyska
15. aug 2023

@sandri to je ešte ten lepší prípad, keď vajko odumrie🥺