Mamičky chcem vás poporsiť o radu,čo to môže byť?Môj malý ak sa hrá na slnku alebo prechádzame sa 10-15min. a vojdeme do chládku je celý červený až horúci a plače,vtedy kričí,že si chcela ľhnúť ak sme doma a ak inkde tak sadnúť.Vtedy ho vyzliekam,aby mal čo najmenej vecí na sebe a vlažnou vodou schladzujem,líca,krk,a čelo,a dávam po hltoch piť vodu,po 10-15min. jeok,ale mrnčvý,čo to môže byť? Stretli ste sa stým niekto aké rady by ste mid ali,dá sa ztoho vyrásť?
podla popisu tipujem alergiu na slnko
@aristka
@aduskatt
@mummy01 Maminky,ve´d to aj chcem riešiť,zdetskou keď najbližšie pôjdem knej,aj podľa mamy to bude asi alergia na teplo...no neviem,je to hrozné a teploty som nemala ako odmerať ke´d sme boli vtedy v kostole včera.V júni mal virózu a od vtedy 2x čo ho to pochytilo,na slnku keď sa hral a to aj keď je nie je 30stupňov 27-až 29 bolo včera.Ja len čis a stým niekto nestretol.
@aristka
@aduskatt
@mummy01 Ahojte!
tak detská mi vravela,že asi má šelest na srdiečku,že ten môže mať takéto prejavy z tepla.Ale nevedela mu srdiečko popočúvať,lebo mi malý bol vstrese po obobratí krvi a steru hrdla,keďže mi mal angínu, zápal v krvi pred tým.Tak sa nádejame že to prejde do ´dalšieho leta,alebo umúdrie a bude sa dať popočúvať srdiečko vkľude.
neviem ,ale určite to treba riešiť s dr.existuje aj alergia na na chlad a asi aj teplo ,ale toto nie je normálna reakcia alebo sa rýchlo prehrieva ,určite to rieš...