Moj malinky ma 10 mes.a zistili mu nizku hladinu hemoglobinu (norma 120 on ma 105) a zaktiez mal zvyseny prolaktin horna hranica 324 on mal 335. Co robyt? Stretla ste sa s tym niektora? Na internete som sa docitala o zvysenom prolaktine len u dospelich zien a muzov ale udeti nie. Dakujem ☹
@21ivanka21 bezne sa prolaktin nevysetruje..kvoli comu mu hpo vysetrovali, ake mal -ma tazkosti? kojis? papa vela kuracie masa? ale aj v inom mase mozu byt hormony, pripade v rastlinach
ten znizeny hemoglobin nie je az taky strasny--dopln stravou cervena repa, uvarena v supke, melasa, strukoviny, keby to pretrvavalo, tak sa da doplnit zelezo liekmi
Na znizene zelezo nam dala doktorka maltofer. No pri pipceku som mu nasla tak trosku dlhsie bile chlpky a ked som to ukazala doktorke tak ma poslala nas poslala na vysetrenie na edokrinologiu a tam nam zistili ten prolaktin s estrogen sme mali tiez na hornej hranici. Papa aj kuracie masko aj hovadzie obcas morcacie prsicka. Vzdy so zeleninkou.
@21ivanka21 skus si overit zdroj potravin, pozor aj na rastline estrogeny, z masa vacsinou hydina je najviac dopovana hormonami
cize by som to videla na upravu stravy
ale ja dovysetrovat u neho ci je dovod na zvysenu tvorbu hormonov, vylucit ochorenia kde je zvysena produkcia tychto hormonov
Dakujem ti! Si zlata. 🙂 verim ze sa nam to zlepsi. 🙂)
nie je to az take hrozne, su to mierne odchylky.