Ahoj maminky. Syn 7r ma veľa malých sosoviciek, stále sa mu tvoria, na tvári už má 7 a vidím ďalšie 4 maličké, ktoré sa určite zvýraznia lebo aj tie predtým boli maličké jemne a teraz sú to také tie klasické hnedé bodky. Aj na krku ma asi 6, na chrbte tiež do 10. Kožná vraví, že to je v poriadku. Majú aj vaše deti tak veľa znamienok? Ja mam teraz tiež už veľa, ale ako dieťa si pamätám ze som mala 3 a ze som sa za to hanbila. Dúfam ze sa synovi za to v škole nebudú smiať lebo na tváričke to má dosť a už to sk on rieši, že prečo to má
@hradnapani n
@hradnapani neriešim to vyslovene pred malým, že čo a koľko toho má 🤦♀️ na koženom sme boli kvôli inému a ona mu hneď kontrolovala a počítala koľko má na tvári, odvtedy o tom vie tak sa ma raz za čas spýta, že prečo. Ja som skôr chcela vedieť, či to bežné tak deti majú, lebo ja som toľko nemala a áno za tie co som mala som sa hanbila lebo sa mi smiali za jedno znamienko na tvári v škole, posmievali sa a trápilo ma to. Ale teda ide mi o to ci je to bežné a neškodné, lebo naša kožná nerieši vlastne nič, tak ci sa mam spoľahnúť ako povedala, že je to ok.
Na tvári to nie je prijemne, určite sa to dá odstrániť. Mala som v škôlke 4r dievcatko ktorému odstranivali znamienko z tváre. Opýtaj sa kožnej, či sa to dá odstrániť. Ak áno, dajte to von.
mozes sa na koznu spolahnut, su proste ludia s takouto kozou. Len to treba trochu viac sledovat, inak je to uz len esteticka zalezitost a aj to sa da poriesit.
Ahoj, ako ste na tom teraz? Môj syn je úplne tmavý a znamienok ma hrozne veľa, tiež mu stále pribúdajú. Ma ich až čierne
riesis to ty, riesi to aj on. Ja mam tiez milion znamienok od detstva a nikdy by mi nenapadlo, ze by z toho mohol byt problem, nikto sa mi za to nikdy nesmial. Ono je to tak, ze to co povazujeme my sami za problem, tak si ho vsimnu aj druhi a ti jednoduchsi sa aj "vyjadria". Moje deti su po mne, z roka na rok im pribudaju a okrem kontroly na koznom neriesim ani ja, ani oni ci ich okolie.