Žmurkanie dvojročnej dcérky

30. nov 2021

Ahojte. Všimla som si na mojej 2rocnej dcérke, že často mrká očami. Z čoho to môže byť + mate skúsenosti?

pribinak
30. nov 2021

Tik?

autor
1. dec 2021

@pribinak no ja neviem, môj strýko to robí od malička a ostalo mu to, ale dcéra to nerobila, začala to nejak pred 2 týždňami.. No asi to je tik ale z čoho?

marianarem
1. dec 2021

My so sestrou sme to tiez mali v detstve a bol to zapal spojiviek. Prejavovalo sa to hlavne tym zmurkanim, nic moc ine sme nemali, po prelieceni to preslo.

zdena1990
1. dec 2021

tiky prejde to

pribinak
1. dec 2021

No to neviem, však ak by to pretevavalo dlhšie, zober ju k pediatricke

autor
1. dec 2021

@pribinak určite budem musieť

danielahamar
1. dec 2021

Bud ma suché oči, alebo ju možno pália, alebo zle vidí a aj psychika sú tiky. Určite smer ocna

suzanah181
3. dec 2021

Naša malá tento problém keď nastúpila do školy a začala čítať... Trvalo to asi 2 mesiace stále sú aj suchala oči že akoby tam niečo mala ale ja nič nevidela ani červené nemala.. šli sme k očnej a potvrdila alergiu... Dala nám kvapky vylrali sme celé balenie a našťastie to prešlo.. doteraz neviem na čo to bola alergia ale snáď sa to nevráti.. bála som sa že či to nebude zo stresu zo školy a tak ale našťastie nie.. držím palce nech to prejde ale treba asi čím skôr ísť k dr.. určite najprv k očnej a až potom ak treba tak neurológia, psychológ...