Žmúrenie bábätka

petuniap
14. feb 2016

Ahojky, moja ročná dcérka zvykne zmurit oci. Niekedy raz za den, niekedy viackrat. Pripadá mi to ako grimasa. Čo myslíte vy? Robili to aj vaše deticky? Za odpovede dakuje.

janka54321
15. feb 2016

Ahoj...nasa ma tiez rok a asi dva tyzdne robi to, ze da akoby ocka do vrchu a zamraci sa...sme si mysleli, ze jej hadam.vadi dlha ofina...tak sme.ju v sobotu ostrihali a dnes to asi dvakrat spravila...mne to pride ako mracenie...ako je to u vas?

mimcurik
15. feb 2016

nas 2,5 rocny to robi asi tyzden ,mne to tiez pride ako grimasa a vyslovene zmuri tie ocka ...castejsie ich zmuri ked je unaveny ,ale niekdy to spravi raz denne ,inokedy aj patkrat za den a niekedy vobec .... s manzelom uvazujeme ci nepojdeme k detskej lekarke a nasledne na ocne ... lebo mame obavy ci nepotrebuje okuliare ( mozna dedicnost , vysoke percento kratkozrakosti v rodine ) ... zatial sledujeme ,uvidime ci to bude robit i nadalej a castejsie .... ale neviem si predstavit u neho okuliare ( je velmi zivy apochybujem ze by ich neskladal klazdu chvilu z oci alebo by sme aj trikrat do tyzdna museli nove kupovat pri nom ....

petuniap
autor
16. feb 2016

@janka54321 aj ja som myslela, že možno ofinka, tak som ju tiež ostrihala. Ale aj tak to robime. Mne to stále príde ako grimasa, lebo aj zubky vyceri.

petuniap
autor
16. feb 2016

@mimcurik tiež sme si najprv mysleli, že možno nevidí ale nerobí to aby zaostria na hračky, každá omrvinka na zemi je okamžite objavena😁 takže ostavame asi pri grimase.

katka1981
16. feb 2016

@petuniap, nemozu jej vadit mihalnicky? Niekedy dieta pichaju do oka.

mimcurik
16. feb 2016

@petuniap nas to tiez nerobi preto aby videl ,tak tiez neviem ze cim to je ....

kvetka589
16. feb 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

je mozne ze su to len grimasky 🙂

petuniap
autor
16. feb 2016

@katka1981 neviem, keď má niečo v očku, tak si ho skôr sucha. Skúsim odsledovať.

petuniap
autor
16. feb 2016

@kvetka589 tak v to dufam, a že ju to aj prejde.

lenkaplienka
16. feb 2016

Moj maly to zacal robit po chorobe a behom dvoch ttoch tyzdnov ho to preslo

katka1981
16. feb 2016

@petuniap, ja by som sla urcite k ocnej. Ta ti povie najlepsie. My sme s malou boli v roku u ocnej prvykrat, len preventivne, lebo ja mam vrodenu ocnuvadu, muz tiez na jedno oko slabo vidi, a mala bola uzasna, krasne spolupracovala, este sa dr. cudovala, ze tak malinka a zlata, v ten den tam ani sestricka nebola, super to zvladla. O rok sme mali ist na kontrolu, no nehrozilo, spoluprace bola schopna az ked mala 5 rokov.

kvetka589
8. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

@petuniap praveze deti s vekom robia coraz viac grimas 🙂 neboj sa aj ked zajst k ocnej urcite nebude na skodu