Ahojky, moja ročná dcérka zvykne zmurit oci. Niekedy raz za den, niekedy viackrat. Pripadá mi to ako grimasa. Čo myslíte vy? Robili to aj vaše deticky? Za odpovede dakuje.
nas 2,5 rocny to robi asi tyzden ,mne to tiez pride ako grimasa a vyslovene zmuri tie ocka ...castejsie ich zmuri ked je unaveny ,ale niekdy to spravi raz denne ,inokedy aj patkrat za den a niekedy vobec .... s manzelom uvazujeme ci nepojdeme k detskej lekarke a nasledne na ocne ... lebo mame obavy ci nepotrebuje okuliare ( mozna dedicnost , vysoke percento kratkozrakosti v rodine ) ... zatial sledujeme ,uvidime ci to bude robit i nadalej a castejsie .... ale neviem si predstavit u neho okuliare ( je velmi zivy apochybujem ze by ich neskladal klazdu chvilu z oci alebo by sme aj trikrat do tyzdna museli nove kupovat pri nom ....
@janka54321 aj ja som myslela, že možno ofinka, tak som ju tiež ostrihala. Ale aj tak to robime. Mne to stále príde ako grimasa, lebo aj zubky vyceri.
je mozne ze su to len grimasky 🙂
Moj maly to zacal robit po chorobe a behom dvoch ttoch tyzdnov ho to preslo
@petuniap, ja by som sla urcite k ocnej. Ta ti povie najlepsie. My sme s malou boli v roku u ocnej prvykrat, len preventivne, lebo ja mam vrodenu ocnuvadu, muz tiez na jedno oko slabo vidi, a mala bola uzasna, krasne spolupracovala, este sa dr. cudovala, ze tak malinka a zlata, v ten den tam ani sestricka nebola, super to zvladla. O rok sme mali ist na kontrolu, no nehrozilo, spoluprace bola schopna az ked mala 5 rokov.
@petuniap praveze deti s vekom robia coraz viac grimas 🙂 neboj sa aj ked zajst k ocnej urcite nebude na skodu
Ahoj...nasa ma tiez rok a asi dva tyzdne robi to, ze da akoby ocka do vrchu a zamraci sa...sme si mysleli, ze jej hadam.vadi dlha ofina...tak sme.ju v sobotu ostrihali a dnes to asi dvakrat spravila...mne to pride ako mracenie...ako je to u vas?