Ahojte. Zmenil sa Vašim deťom nočný spánok po očkovaní v 11.mesiaci? Cez deň spí ako obyčajne 2x 30 minút. No v noci sa budí každú chvíľku. Môže to byť z toho, že ho to ešte omína? Bola to zatiaľ druhá noc po očkovaní. Ďakujem za Vaše názory.
A ešte, prosím mamičky ANTIVAXERKY, aby mi tu nevypisovali, že som nemala dať dieťa očkovať. Ďakujem.
Par dni nožičky bolia, môže byt aj ta oblasť vpichu tvrdšia, moj maly mal aj opuch po prevenare, ja davam o týždeň po dohode s lekárkou. Ze prve prevenar a o týždeň hexa. A v tomto období maju deti a regres spánku, veľa vnímajú nového,vsetko sa to premietať môže v spánku.
Držte sa.
Ďakujem baby. Je taký nepokojný v noci, furt sa budí a dlho trvá kým mi naspäť zaspí, teda dlho je prisatý na cicke počas spánku. To som sa tešila, že tentokrát teplotu nemal, že to bufe fajn. A houby. 🤷♀️😁 Zlý termín nám vybrali, lebo bol spln, vtedy mi nespí 3 noci. Jednu noc spal a teraz toto. Padám na hubu už. 🤦♀️😁 Momentálne zaspávam pri varení. 😂
@majka8592 nam sa spanok otocil uplne a totalne rozhadzal rezim.Upravilo sa to asi po pol roku a to som bola rada,ze uz konecne daky ten rezim mame.Inak ziadne horucky ,ani zvysena teplota😀.Ale zato pri poalednom ockovani na osypky sa na nas poriadne vyburila teploty a 3 tyzdne po ockovani sme utekali na pohotovost maly zasopleny kaslal strasne a dr.ze to ma pozostatky z ockovania😒som skoro odpadla .Teraz ma to caka s druhym tak sa uz modlim nech to mame za sebou a nemame ziadne komplikacie.
Určite ešte môžu nožičky bolieť. U nas sa spanok nezmenil, ale len sa vrtel v noci, tiež sa budil. A potom to prešlo 🙂