Zlý spánok po očkovaní Hexa a Prevenar

majka8592
25. sep 2021

Ahojte. Zmenil sa Vašim deťom nočný spánok po očkovaní v 11.mesiaci? Cez deň spí ako obyčajne 2x 30 minút. No v noci sa budí každú chvíľku. Môže to byť z toho, že ho to ešte omína? Bola to zatiaľ druhá noc po očkovaní. Ďakujem za Vaše názory.
A ešte, prosím mamičky ANTIVAXERKY, aby mi tu nevypisovali, že som nemala dať dieťa očkovať. Ďakujem.

janba
25. sep 2021

Určite ešte môžu nožičky bolieť. U nas sa spanok nezmenil, ale len sa vrtel v noci, tiež sa budil. A potom to prešlo 🙂

hamonny
25. sep 2021

@majka8592 moja 5mesacna mala prvú noc aj nasledujúci deň teplotu, spánok bol nepokojný 3-4noci. Potom to prešlo.

mariejenka
25. sep 2021

Par dni nožičky bolia, môže byt aj ta oblasť vpichu tvrdšia, moj maly mal aj opuch po prevenare, ja davam o týždeň po dohode s lekárkou. Ze prve prevenar a o týždeň hexa. A v tomto období maju deti a regres spánku, veľa vnímajú nového,vsetko sa to premietať môže v spánku.
Držte sa.

majka8592
autor
25. sep 2021

Ďakujem baby. Je taký nepokojný v noci, furt sa budí a dlho trvá kým mi naspäť zaspí, teda dlho je prisatý na cicke počas spánku. To som sa tešila, že tentokrát teplotu nemal, že to bufe fajn. A houby. 🤷‍♀️😁 Zlý termín nám vybrali, lebo bol spln, vtedy mi nespí 3 noci. Jednu noc spal a teraz toto. Padám na hubu už. 🤦‍♀️😁 Momentálne zaspávam pri varení. 😂

henrietakh
26. sep 2021

@majka8592 nam sa spanok otocil uplne a totalne rozhadzal rezim.Upravilo sa to asi po pol roku a to som bola rada,ze uz konecne daky ten rezim mame.Inak ziadne horucky ,ani zvysena teplota😀.Ale zato pri poalednom ockovani na osypky sa na nas poriadne vyburila teploty a 3 tyzdne po ockovani sme utekali na pohotovost maly zasopleny kaslal strasne a dr.ze to ma pozostatky z ockovania😒som skoro odpadla .Teraz ma to caka s druhym tak sa uz modlim nech to mame za sebou a nemame ziadne komplikacie.