Zlý spánok 20-mesačného dieťaťa

12. jan 2023

Dobrý večer, môj 20mes syn nikdy nebol nejaký extra spáč, od narodenia sme mali rôzne problémy so spankom. Noc ešte nikdy neprespal, mne to ale nevadí, keď sa aj niekoľkokrát prebudí, už som zvyknutá. Posledný mesiac sa však v noci budí co hodina, čo je pre mňa ale ťažšie, okrem toho mava v noci aj 3 hodinove okno kedy sa len presadzuje na posteli, mrnci, plače, má zavreté oči. Skúšala som už vtedy všetko - pribaliť, nakŕmiť, úplne prebrať, dat lieky na bolest ci to nie su zuby, proste to len musím vždy v noci vydržať. Denný režim sme nemenili, spi 1x denne cca 2hodiny, niekedy menej, dlhšie ho nenechávam, lebo sa bojim, ze aj to ovplyvni noc. Neviete mi poradiť o co sa môže jednať?

amonet
12. jan 2023

spankovu poradkynu ste skusali?

autor
12. jan 2023

@amonet zatiaľ nie veru...

amonet
12. jan 2023

tak odporucam lepsi spanok babatiek. prejst si s nou cely proces. nam velmi pomohla dvakrat

autor
12. jan 2023

@amonet trosku sa len bojím ci tato poradkyňa nepoužíva metódy vyplakania a tak...

hilda08
12. jan 2023

ja som skusala dve spánkové poradkyne, vysolila som za to dost penazi, a budi sa mi každú polhodinu… drvivá väčšina nema metódu vyplakania, teda moje dietko zaspáva same v postielke cize sme toto ani nemuseli riesit, viem, ze je kniha každé dieta vie dobre spat ci sa vie naučiť spat ci ako a ta je o vyplakavani…ale niekedy sa ani uz neda nic zmeniť a to dieta proste nespi… prvy začal spávať po dvoch rokoch, z druhého na to stale cakam… zdieľam vase zufalstvo

amonet
12. jan 2023

urcite nie, lebo to nie je zdrava metoda zaspavania. moja spi od 5m celu noc🤷‍♀️

andreatytler
12. jan 2023

Ak mate nejaky vyvojovy skok alebo tie zuby asi treba len vydrzat. Zacina rozpravat napriklad, alebo nejaka ina velka zmena? U nas trval kazdy spankovy problem asi 6 tyzdnov a potom sa to polepsilo same od seba.
Skusila si sa ho opytat co potrebuje aby zaspal vtedy ked ma to bdele okno uprostred noci?
Vacsinou sa deti budia casto v noci, ked maju malo spanku a vtedy staci zacat ukladat na spanok skor, ale vravis ze ste na rezime nic nemenili tak to by nemalo byt ono... iba ak by nahodou potrebovat teraz viac spanku ako pred mesiacom, co je ale malo pravdepodobne, lebo s narastajucim vekom sa potreba spanku zmensuje.
Skusala si zmenit vecierku a ukadat na spanok neskor? Ja by som skusila to... skusila by som ulozit skor a ak ziadna zmena, skusila by som neskor.
Alebo este ma napada ze zmena co nastala posledny mesiac je ze prisla zima. Nemoze mu byt zima a preto sa budi? Skus vaic nababusit, alebo aj naopak... ci mu nie je teplo.

romi9
12. jan 2023

@amonet koľko prosím Vás stojí ta súkromná poradňa? Ďakujem 😊

amonet
12. jan 2023

@romi9 ja som si najprv zaplatila tie webinare a potom mi uz stacila konzultacia po telefone ta bola tusim 20€ ale nie som si uplne ista bolo to davnejsie

romi9
12. jan 2023

@amonet tak to je v pohode cena. ďakujem za odpoveď

amonet
12. jan 2023

@romi9 akoze nato ako nam to pomohlo to bolo nic, nasa nemala ani cumel nikdy, zaspava sama staci chvilku pri nej sediet. na obed tiez