Dala nam ho pre 3 ročného a on je úplne ako nadrogovaný 😭môže byť? Pomáha vôbec pri mokrom kašli a zahlieneni?
Áno, Trifed spôsobuje takéto stavy. Jeden syn to ma tiež, druhý v pohode a ja rovnako keď som si ho dala, pripadala som si ako zhulená. Je to hnus ale zaberá. Tak si zváž či ho naozaj potrebuje alebo skúsiš niečo bez receptu, možno slabšie.
Nám pomohol iba v kombinácii s ATB
Dala nám ho v októbri v kombinácii s nejakým solmucolom alebo niečim podobným a nič , kašlal doteraz , nič iné mu nebolo len kašeľ mal a teraz ma trifed druhý deň s ATB a nekašle už vôbec
@aylinn aj on má ant Klacid,lebo tak ako kašle som ešte moje deti nepočula😭tak ale vraj pľúca ciste
Moja dcéra bola po ňom ako nadrogovaná ... agresívna, bila ma, potom odrazu sa zvalila na posteľ a začala sa úplne šialene smiať ... v tomto sirupe je pseudoefedrín, je to droga ... niektorým deťom pomáha, no sú aj také ako tá moja, že nie ... možno by jej aj zabral, no tie vedľajšie účinky už ozaj nemienim zažiť.
Vysadila by som určite, keď mu nesadol. Kúp mu radšej Solmucol
So žltým nemam skusenosť, ale so zeleným to bolo podobne. Syn mal asi 2 - 3 roky, keď ho mal predpísaný. Buď v jednom kuse jačal ako nepričetný alebo spal (iba ak som ho držala v naručí), nejedol. Po 2 dňoch tejto psychiatrie mi napadlo, či to nebude Trifedom. Asi 10 hodin po poslednej davke bol z neho zas hravy spokojny chlapec. Nikdy viac :-/
Žltý je skôr na suchý kašeľ bez hlienov. Ak má vlhký kašeľ a hlieny, treba Zelený trifed. Ale úplne postačí aj Mucosolvan alebo Solmucol. Ak má husté sople a upchaté dutiny tak výborný na to je Sinupret tablety alebo kvapky. Ráno by som volala lekárke a po porade s ňou momnetálne žltý Trifed vysadila. Skoré uzdravenie prajem 😉
Ked mu nerobi dobre, treba ho vysadit. Na zahlienenie a vlhky kasel su aj ine lieky, ak su vobec potrebne (bezne na kasel potrebne nie su a ani nemaju efekt, podla studii). Ak dieta nema problem s vykasliavanim, staci mu navysit prijem tekutin- to ma realne potvrdeny ucinok. Mozes davat Sinupret na zriedenie hlienov, robit hrudnikovu rehabilitaciu- najdi si na nete ako na to. Solmucol, Mucosolvan mozes davat, ak chces, ale tam moze nastat aj opacny efekt- este vacsie drazdenie na kasel a zahlienenie.
4 deti,Trifed sme mali vela krat,nikdy som nic cudne na detoch nespozorovala
Obe deti takto reagujú,aj manžel aj ja🙈u nás trifed neprejdú ani vchodovymi dverami ak náhodou prepisu. V karte majú deti zapísané že nesmú trifed
Je to pseudoefedrin, kvázi droga. My to nepouzivame
Na vlhký kašeľ je predsa zelený trifed, nie? Syn ho bral s atb klacid a teda pekne mu to pomohlo. Bez nežiadúcich účinkov
ani sa nečudujem, plno farbív je v nom, ktore zle posobia na detsky mozog
zlty sa dava pri zacinajucom suchom kasli, zeleny je na vlhky dlho neprechadzajuci kasel. obsahuje pseudoefedrin, moze ovplyvnovat spravanie, ale naozaj dobre zabera na kasel.
@heln áno veľmi ho ovplyvňuje už mi medavmncca 24 hodín a estematle je maltny,správy ako nadrogovaný? To môže ešte tak dlho? Uz sa bojím? Včera na obed mal poslednú dávku 2,5
To uz je davno z tela vonku.
@drahomirrra tak prečo je ešte taký? Aj keď dnes menej
Choroba, unava, sladkosti, cokolvek. To liecivo ma rychly polcas rozpadu, zajtra bude dieta uplne fit, neboj.
V Trifedoch je pseudoefedrin, v zasade droga.
Podobna skusenost so zelenym Trifedom u dcer, agresivne, placlive, v noci nocne desy. Syn alergo reakcia, zihlavka.
ani mojim nesadol, robilo im to na srdce . prestali sme brat