Ahojte, došla som sem veriť že nájdem pomoc.
Krpatá chodí od septembra do jasličiek a z toho má 3 týždne sople. Nechala som ju doma preliečiť na začiatku 5 dni doma, ale nakoľko boli sople stále biele tak mi ju zobrali.
Dnes ráno idem odsávať, lebo ešte nerozumie smrkaniu a už sú žlté. PROSÍM, čo môžem robiť, aby som jej od toho pomohla? Boli dni kedy to bolo dobre niekedy sa to zas zhoršilo a dokolečka. V noci to je ok.
Ďakujem, ďakujem, ďakujem
@sisuliik ak nemáš, zaobstaraj si inhalátor. Je to veľký pomocník, určite ho oceníš. Treba podporiť imunitu, vitamíny, ak máš možnosť ju po chorobe nechať aj dlhšie doma tak ju nechaj. Teraz môžeš urobiť maximálne to, že budeš odsávať, nos čistiť, prípadne vyplachovať, použiť physiomer, ten vie tiež pekne prečistiť. Dbať na stravu. A už byť len trpezlivá, v kolektíve je to zo začiatku jednoducho tak, 3 týždne so sopľom a týždeň bez.
Kvôli každému soplu by som atb určite nedávala 😃
Moj syn vysmrkal zlte len rano. Crz den mal biele alebo priesvitne. Mne sa to yz tiez stalo
@zorkahorka Ano? No dufam že to bude aj náš prípad. Lebo uz som bola zmierená s tym soplom ale so žltým by ma otočili hned domov 😄
@ruzovakrava nejaka rada ako to vydržať. Pretože odsávanie je normalne olympijská disciplína u nás…
@ruzovakrava a nejaké odporúčanie ktorý kupit prosim? 🙂
@sisuliik my odsavame najskôr zajačikovi, potom malému, pripadne on mu “odsaje” sople 😃 za týždeň čo je chorý si už aj sám podrží odsávačku, ale teda lepšie znáša odsávanie mnou, ako vysávačom 😃 a že vraj zmena farby neznamená nič zle, len že sa telo začalo brániť a bojovať s chorobou.
@sisuliik ako to vydržať... Čo ti poviem, moja 2r vreští pri odsávaní tiež. Snažím sa ju učiť smrkať, ale občas odsávanie musí byť, našťastie nebýva často chorá ale keď staršia niečo dovlečie zo škôlky tak zostáva už len trpezlivosť 😅 inhalátor máme tento, ale bývajú rôzne, aj s odsávačkami.
@sisuliik jednoducho je tam infekt. Doktorka predpise lokálne ATB