Ahojte, dcérka je alergik(roztoče) a pred týždňom sme s ňou boli u ORL, dostala kvapky do nosa Pamycon, niečo aj do uška a očka, z krvi jej zápal nezistili. Inhaluje Ambrobene. Stále si ale sem-tam fúka z nošteka žltý hlien a sem tam si odkašle(vlhky kasel). Lekári si nás hádžu ako horúci kameň. Náhodou niekto nemá podobnú skúsenosť? Je živá, teploty nemá. Trošku rozpráva tak chuchňavo ako keby "z nosa". O chvíľku odchádzame na dovolenku k moru a už som úprimne zúfala.
@anavixy len ma zaujíma, či mal niekto niečo podobné u detí a či to "prešlo" alebo hľadať ďalšie riešenie, lebo ako píšem lekári si nás hádžu medzi sebou....ďakujem za názor
Ja mam taku teoriu, ze zlty soplik je taky ten, co dlho " vegeti" v nose 😃
Ked netecie, len caka, to uz je stav kedy si hovorim super. Ked odsavam pocas choroby sopel tak aj ten biely mi zozltne/ zozelenie ked ju cistim az rano 🙈
@lilien1914 skúšala si tymianovy krem? Strašne veľa mamičiek si ho presne na tieto problémy chváli a nikdy nesmie chýbať v lekárničke na dovolenke...kľudne mi napíš správu
https://www.instagram.com/reel/C0lyRkGKMfI/?igs...
Tu je to tiez pekne vysvetlene... Pises, ze sem tam, moze to mat aj kvoli alergii celorocnej, imunita u nej pracuje, zlty soplik sem tam nie je v podstate nic zle, chora nie je, ved to asi vidis aj na nej .. bohuzial alergici maju stazeny zivot..
A myslím, ze more jej pomoze. Takze kľud 🙂 zaklad je hygiena nosa denne (streknut morskú vodu do nosteka) co asi robite a len vyckat teda
Zlty hlien je obycajny hlien sfarbeny bielymi krvinkami - padlymi v boji proti infekcii. Kazdy soplik sa takto v priebehu choroby rozne meni, hustotu aj farbu a nemusi to vobec znamenat, ze to sposobuju bakterie (ani vtedy ked je ster pozitivny). Neviem co chces pocut, ale pokial nema zapal v krvi, tak staci morska voda, dosledna hygiena nosa a ak este moze (ak ste nedavalai po dobu 7 dni) tak pri upchatom nose dekongestiva (olynth, nasivin, podla veku.. najprv morska voda, po chvilke odsat a potom streknut dekongestiva tak aby sli zvnutra na kridla nosa, nie na prepazku ani kolmo). 🍀