Ahojte máte s tým niektorá skúsenosť? Mala má mesiac a robili jej odber kvôli tomu že je ešte stále žltá a vidno jej to hlavne na očiach...z pôrodnice nás pustili normlane po 4 dňoch bola žltá ale povedali že je to v norme ... Teraz má zvýšený bilirubín hodnotu má 300 dostala lieky , má byť veľa na slnku a o týždeň ďalší odber ... Zlepšilo sa sa Vám to ? Alebo aký bol ďalší postup ? Bojím sa o ňu ...
@henrietka12 takato hodnota mi pride trochu vysoka na to, ze ma dietatko uz mesiac. Snad lieky a slniecko zaberu.
@drobec02 neviem akú hodnotu mala keď nás prepúšťali z nemocnice ... Ale asi na tretí deň keď som sa nato pýtala povedali že má hodnotu 125 ... Ale co tu hodnotu kontrolovali keď nás púšťali domov tak to neviem ...
@petka552 doktor mi povedal že hodnota je 300 ale že je to iné ako pri novoredencovi ... Že sú nato tabuľky ... Že to nieje nič hrozne len to treba sledovať ... Ale tak možno ma chcel len upokojiť...
@henrietka12 syn mal deň pred prepustením z nemocnice 350 bilirubín,žiarili ho 56 hodín aby kleslo pod 200 inak keby nie hrozila transfúzia krvi a poškodenie mozgu no terapia zabrala a išli sme domov po 10 dňoch a potom ešte mesiac bol žltý a pediatrička ho ešte skontrolovala a bolo to fajn ale má následky potom ,vývoj nejde celkom podľa tabuliek a teraz keď na 2 roky a 8 mesiacov ešte nerozpráva ,riešime samozrejme