Žltačka u bábätka

22. jan 2023

Dobrý deň.
Moje babatko po prepustení z nemocnice malo jemnu zltacku. Zajtra ideme k pediatrovi, no včera a dnes mi maly veľa spi a celu noc mal náročnú, chcel veľa jesť, dnes chce len spat. Myslite, že mám počkať do zajtra a ísť ku pediatrovi alebo ísť dnes na pohotovost? Čo sa týka mliečka, tak mu dávam každé 3 hodiny cca 60 ml, niekedy si pyta 80ml. Ma mesiac.

jj298
22. jan 2023

Zltackove deti vela spia..a to ze mu chuti je len dobre. Nemyslim ze je to pripad pre pohotovost

tatianaba
22. jan 2023

Moj maly mal novorodenecku zltacku. Bol 12 hodin pod lampou,potom nas prepustili z porodnice. Vela spal. To je u deti so zltackou uplne v poriadku. Dolezite je,aby dostatocne jedli. Ja by som na pohotovost nesla,pockala by som zajtra na poradnu a poradila sa s pediatrickou.

anavixy
22. jan 2023

A zda sa ti zltsi? Take male babatko normalne spi v podstate cely den, ked takto dobre papa, to je len pozitivne, cim viac papa, tym viac kaka a tym viac sa vylucuje bilirubin z tela. Moze to byt aj zo zltacky, ale ak sa ti nezda nejaky extremne zlty zrazu, tak si myslim ze nemusis riskovat pohotovost s chorymi detmi a pocka to do zajtra na poradnu.

zuzkaa1991
22. jan 2023

Moja mala najsilnejšiu zltacku za iste obdobie v nemocnici bola pod lampou par dni....doma sme cez den museli budit kazde 3 az 4 hod na papanie aby papala.a nech vylucila von ;) takze ak budi sa napapanie tak len čakať davat ku oknu na slniecko aj ked je teraz menej ;)