Žltačka - 340

random97
27. feb 2024

Ahojte mamičky, mám dcérku, čerstvo narodenú. Máme 3 dni, žltačka z krvi nám vystúpila na 340. Hneď ju brali pod svetlo na 6 hod..Prosím, s doktorkou z neonatologie som sa už rozprávala. Pýtala som sa, dostala som odpovede. Zaujímajú ma skôr Vaše skusenosti, ak ste si prešli niečim podobným. Dcérka je úplne zdravá, narodená v 41tt-4.310g. Ďakujem

janka_266
27. feb 2024

@random97 ahoj, my sme tak boli v pôrodnici týždeň kvôli žltačke, hodnoty následne klesali postupne, ale žltý bol ešte aj o 3 mesiace, ten týždeň bol väčšinu dní pod lampou.

veklipo
27. feb 2024

Prosím, nepoužívaj množné cislo, “mame tri dni - ty nemáš 3 dni, tvoje dieťa ma, “žltačka nám vystúpila” - ty nemáš žltačku, tvoje dieťa ma.
A obe moje deti mali vysoké hodnoty. Pri oboch som bola o 2 dni dlhšie v nemocnici. Treba dojčit, dojcit a dojčiť.

luccija
27. feb 2024

@random97 ustúpi to tiež sme boli dlhšie v pôrodnici, ale aj kvôli nižšej váhe.Pod lampou bola 2 dni

monicatko20
27. feb 2024

@veklipo ako nechápem fakt komentáru..prečo by nemohla používať množné číslo?🙄

veklipo
27. feb 2024

@monicatko20
1. Lebo je to gramaticky nesprávne
2. Je to hlúpe

lulu2014
28. feb 2024

@random97 aj malá mala. Pustali nas s hodnotou 270. Zlta bola este dobry mesiac ak nie viac. Bolo leto davalasom ju cez okno na slniecko. Ale ako sa pise vyssie co najviac kojit ci mliecko. Vtedy sa to vyplavuje rychlejsie.