ahojte baby. Moja mala ma v poslednom case taky divnu stolicu. Kojim ju, nic ine jej nedavam. A stolicu ma tak 3krat denne. Je zlta, a ma v sebe take akoby hrudky malicke a tak sa taha, akoby v nej boli nejake hlieny. Nestretli ste sa s takym niecim? 😢
aj my sme to mali.Preslo to samo 😉
čaute baby,vidím že nás tie temy spájajú 😀 - môže to byť z nádchy a hlienov , aj my máme a ešte aj smrdí 😀
To je normálne 😉
joj dakujem vam, ste zlate, mate pravdu, je trocha nahcladena. Joj to som rada. Mam pocit ze ju stale pozorujem uz mi z toho preskakuje, co vsetko si vsimam na nej, musim sa krotit trosku. Este raz vdaka
funi,šak ja v noci ani nespala -mne už preskakuje na 100pro !
@junovka ahoj, vidím, že toto je už stará téma, no aj my máme podobný problém avšak moja dcérka už papá aj mrkvičku raz za deň a na večer už dostáva zahustené mliečko. Chcem sa preto opýtať či vy ste prikrmovali alebo ešte ste papali len mliečko? Naša to má už druhý deň a ja neviem či volať doktora alebo nie..... A stolicu má po každom papaní...... Čo mám robiť?
funi je to normalne kojene deti maju vselijaku stolicu..moja hajka mala tiez taku zltu obcas vodovu inokedy hustejsiu a ked v nej mala doslova take husky tahaveho hlienu tak bola trosku xora zo zubkov a mala zadny soplik a ten jej stekal do zaludka..
neviem presne ci myslis tieto hlieny, ale mozno ze ma tvoja mala soplik alebo je zachuchmana.
ale urcite je to ok..a moze v nej mat aj take kusky biele/zrazene mliecko/