Dobry den, mala vo stvrtok grckala v piatok teplotovala od vtedy nic a od vcera hnackuje.. maly v sobotu v noci zacal grckat on nemal teplotu ale od vcera hnackuje.. ja som tie 🤮 celu sobotu ale neprehanalo ma len som mala 40 teploty .. mozem sa opytat trapi ma aj ta farba ich stolice bude to virus? Co dat rocnemu namiesto mlieka? Mala hnackovala raz vcera a raz dnes .. neni to stale..
@anavixy dakujem 🙏 este ze ai tu ma MK 🙂 prosim pekne mozem napisat aukromu spravu?
Mozes kludne, ak budem vediet, rada poradim 🙂
Rocny moze nornalne mlieko, um alebo mm, na co je zvyknuty. Mozes um zarabat do ryzoveho odvaru. Rutinny prechod na bezlaktozovu formulu alebo uplne vynechanie mlieka sa uz pri beznych virozach neodporuca. Okrem toho dodrziavat dietne opatrenia, to znamena nedavat jest tazke mastne vyprazane ani sladke jedla, nie jedla s velkym obsahom vlakniny, ale ani nedrzat deti len na sucharoch. Mozu papat ryzu, zemiaky, cestoviny, varene biele maso, varenu zeleninu, banany, jablka, mrkvu (radsej bezsupkove ovocie a zeleninu).. Najdolezitejsie je aby si im (aj sebe) davala probiotika Enterol alebo Nekadex, pripadne Probiofix imun/inum. Okrem toho mozes napr Tasectan alebo Smectu im aj sebe. Dolezity je tiez dostatok, resp. zvyseny prijem tekutin. Farba stolice je normalna, kedze maju crevnu virozu.