Ahojte. Prosím vás máte niektorá skúsenosti že vaše deti mali žltú pokožku? Ja som si to dnes všimla keď som fotila syna že má žltý noštek. Pozrela som ho potom aj z iných strán a ozaj je trošku žltý. Nestrrtli ste sa s tym.? Ma 11 mesiacov.
Nepapa vela mrkvy, tekvice? (Neviem ci je to len mytus, ale mne sa zda, ze z vela betakarotenu moze byt zafarbena pokozka a casto je to viditelne prave na nosteku).
su tu o tom starsie diskusie, skus pozriet tam nechce sa mi to citat.
My sme mali zlty nos ale mala mala 3dni a takto sa nam prejavila zltacka. Iba nos mala zlty. Hodnoty nadtabulkove. Myslim, ze u vas nejaka novorodenecka zltacka to uz nebude v11m;)
ahojko ak by to bola zltacka dieta zozltne cele nie len na nose, takze z tohto pohladu sa neboj tejto diagnozy. ja mam syndrom kedy sa mi dvihaju hodnoty pecenovych enzymov a zltnem ale aj este nikdy som ich nemala take vysoke aby som viditelne zozltla 🙂 aj ked som mala horsie vysledky. takze skor bude problem niekde inde mozno fakt v tej strave ked papal dietatu ostava pusa nos a okolie pokozky farebne od jedla a chvilu to nejde dole... drzim palceky nech zistize co a ako
@denda007 má aj zlte očne bielka? Či len nos?
Pozri sa..