Žltá pokožka u 11 mesačného syna

denda007
4. nov 2020

Ahojte. Prosím vás máte niektorá skúsenosti že vaše deti mali žltú pokožku? Ja som si to dnes všimla keď som fotila syna že má žltý noštek. Pozrela som ho potom aj z iných strán a ozaj je trošku žltý. Nestrrtli ste sa s tym.? Ma 11 mesiacov.

ildiko36
4. nov 2020

@denda007 má aj zlte očne bielka? Či len nos?
Pozri sa..

denda007
autor
4. nov 2020

@ildiko36 nemá. Len ten nos

ladyvi
4. nov 2020

Nepapa vela mrkvy, tekvice? (Neviem ci je to len mytus, ale mne sa zda, ze z vela betakarotenu moze byt zafarbena pokozka a casto je to viditelne prave na nosteku).

denda007
autor
4. nov 2020

@ladyvi áno tekvicu má rad, aj bataty

simca06022011
4. nov 2020

su tu o tom starsie diskusie, skus pozriet tam nechce sa mi to citat.
My sme mali zlty nos ale mala mala 3dni a takto sa nam prejavila zltacka. Iba nos mala zlty. Hodnoty nadtabulkove. Myslim, ze u vas nejaka novorodenecka zltacka to uz nebude v11m;)

ildiko36
4. nov 2020

@denda007 treba sledovat bielka..keby mal aj to zlte treba hned k lekarovi..ale ked ma len nos moze to byt od potravyn..
Ked sa to nezlepsi do buduceho tyzdna a budes mat obavy pre istotu zober maleho na odbery na hepatalne testy.

kacena4
4. nov 2020

ahojko ak by to bola zltacka dieta zozltne cele nie len na nose, takze z tohto pohladu sa neboj tejto diagnozy. ja mam syndrom kedy sa mi dvihaju hodnoty pecenovych enzymov a zltnem ale aj este nikdy som ich nemala take vysoke aby som viditelne zozltla 🙂 aj ked som mala horsie vysledky. takze skor bude problem niekde inde mozno fakt v tej strave ked papal dietatu ostava pusa nos a okolie pokozky farebne od jedla a chvilu to nejde dole... drzim palceky nech zistize co a ako

katty2012
4. nov 2020

@denda007 podla toho co pises, je to vela betakarotenu... ked vysadis mrkvu, tekvicu, aj brokoli, spenat, bataty maju vela, za cca 4 tyzdne zlta zmizne, ale skodlive to nie je