Caute baby najde sa tu mamicka ktorej dietatku sa nenapravila zlezana hlavka?
@klarissa25 nenosil 😔 vsetci ma.odhovarali ze sa to zrovna polohovanim aj tym ze bude sediet ..ono sa to aj zrovnalo bolo uz len minimalne vidiet..teraz akoby sa mu to zvyraznilo 😔 nenavidim sa za to ze som sa neriadila sebou a teraz sa maly bude musiet strihat tak aby to nebolo vidiet a bude ma neznasat 🥺
moje deti majú krivé hlavy... majú vlasy a tak to nevidno...viem o tom len ja
Aj ja mam zlezanu hlavu keby som sa oholila hlavu mam ako mimozemstan 🤷🏻♀️ A nejak mi to nevadi vlasy to zakryju
@shawlin myslím ze keď sa mu to aspoň z časti napravilo tak to vôbec nebude ani len vedieť
Aký starý je? Myslím že do 14 mesiacov sa to dá riešiť
@domka222 uz vela uz 4 roky..strihame ho v lete na kratko no nezda sa mi zeby to tak bolo predtym vidiet..zerie ma to boli ze ma bude nenavidiet 😔 uz sa nikdy neostriha na kratko... tymto chcem venovat tento komentar mamickam ktore odmietaju helmicku..nenechajte sa odradit dajte dietatku tu helmicku ja lutujem velmi moc ... hockedy revem ako mala ze som to nechala tak ze sa to da dokopy bez tej helmicky
Ja si nemyslim, ze pokial to nebudes riesit Ty, bude to niekedy riesit on. Moj ujo ma zlezanu hlavu a nikdy to nikto neriesil a to uz v jeho veku vela.tych vlasov nema🤣
Nas.maly ma zozadu troska zlezanu hlavu, cez vlasky to nevidno a ma tiez taky vystupok z boku hlavy (predpokladam, ze s tym ma nieco jeho porod a tahanie vakuom). Vsetci to berieme ako jeho specifickost a presne v tom ho aj vychovame. Aby neriesil nepodstatne veci v zivote.
Nosilo babo aj prilbicku?