Zležaná hlavička u trojmesačného

23. jan 2022

Baby čo robíte aby sa dieťatku nezalezala hlavička? Moja dcérka ju ešte zlezanu nemá (nemá vzadu rovnú placku), ale trošičku už to tak začína vyzerať, len neviem čo proti tomu robiť.. vankus proti zalezaniu máme, doktorka ho videla ale povedala že keďže má určitú hrúbku, môže pokaziť krčnú chrbticu... Keď je hore snažím sa ju mať buď na rukách, pár minút na brušku vie dať, prevalujem ju zo strany na stranu. Keď zaspí jasné že ju uložím nabok s hlavou aj telo našikmo ale ona sa vždy potom ešte pomrvi a zaspí a spí s nosom do stropu.. prosím poraďte čo robiť

janinah
23. jan 2022

Pozri v archíve,včera som to študovala kvôli vnúčikovi.

loliki
23. jan 2022

Kontrolovať a striedať strany, ako ju dávaš spať. 😴

autor
23. jan 2022

@loliki ano mením strany ale ona sa stále pomrvi a uloží tak že je nosom hore, keď som jej viackrát chcela napravit hlavičku na bok, zobudila sa a bolo po spánku.. toto že ona stale stále zaspí takto :(

loliki
23. jan 2022

Podoprieť chrbátik vankúšom, aby sa nepretočilo?

autor
23. jan 2022

@loliki opieram ju takto o obrubu hniezda v ktorom spí, ale nepomáha ani to, telom ostane na ok ale hlavu stale otočí, sama nechápem ako sa tak dá spat

loliki
23. jan 2022

Moje spávali v postielke, dávala som vankúš za chrbát. Niekedy spali na brušku, hlava otočená na bok.