Čaute mamičky prosim ake mate skusenosti so zlezanou hlavickou u babatka? Doktorka nam vravela ze nema nejako moc zlezanu aby potreboval helmicku ze to este napravime ale chcem pocuj aj vase nazory ..ci sa vam podarilo vypolohovat napraviť preležaniny.
Syn bude mat 6 mesiacov
za mna ma krasnu hlavicku. my sme maly vyrazne "krivu" tu nic nevidim
@shawlin ma ju ok. Ja ju mam zlezanu asi ma nepolohovali ako dieta. Ja som si na tom dala sakra zalezat pri vsetkych detich aby ju mali peknu
ak si nie si istá, je možnosť sa objednať na scan hlavičky kde budete vedieť na čom ste a či je helmičku treba alebo nie 😊 ja by som do toho šla, nemá ju veľmi zležanú, ale trochu tam je náznak, aspoň ja to tam vidím… moja malá nosila helmičku, ak by si mala otázky napíš mi do IP
@callisia ja.si.to.casto vycitam ten starsi ma ozaj kryvu 😓 vsetci mi vraveli bude sediet zrovna sa to bude dobre len on mal taku hlávku v 9tom mesiaci a to uz islo tazsie napravit...vravela som dam.helmu tak ze kde preboha taku opachu na dietatko este aj doktorka ma uistovala ..hlúpa som bola ze som nedala teraz sa.mi podarilo mladsieho celkom vypolohovat dnes dokonca som si vsimla Ze pana aj celo asimetricke mal vsimnite fotku v lavo to je zaciatkom mesiaca fotene
Ja to nevidim dako vobec zle, ale kedze mas skusenost so starsim synom, chod do helmicky - daj na svoju intuicii, aby si si to nevycitala
Ale však ju má peknú. Moja mala ako keby spávala na doske. A na meraní povedali,že ešte nie je v tej hranici na prilbičku. Dávaj ho čo najviac na bruško cez deň. Mojej sa napravila. Nie je ukážkovo guľatá, ale v porovnaní čo to bolo je pekná.