Zležaná hlavička u bábätka

shawlin
20. apr 2024

Čaute mamičky prosim ake mate skusenosti so zlezanou hlavickou u babatka? Doktorka nam vravela ze nema nejako moc zlezanu aby potreboval helmicku ze to este napravime ale chcem pocuj aj vase nazory ..ci sa vam podarilo vypolohovat napraviť preležaniny.

Syn bude mat 6 mesiacov

domka222
20. apr 2024

Ale však ju má peknú. Moja mala ako keby spávala na doske. A na meraní povedali,že ešte nie je v tej hranici na prilbičku. Dávaj ho čo najviac na bruško cez deň. Mojej sa napravila. Nie je ukážkovo guľatá, ale v porovnaní čo to bolo je pekná.

shawlin
autor
20. apr 2024

@domka222 pride mi skosena na lavej strane a na tej druhej strane taky akoby hrbol ma nad uskom ... Prvy syn mal tiez ale na druhej strane a ostalo mu to tak ..ked ho budem davat na brusko tak sa mu zagulati ta plocha cast? 🥺

kacena4
20. apr 2024

za mna ma krasnu hlavicku. my sme maly vyrazne "krivu" tu nic nevidim

domka222
20. apr 2024

@shawlin tým, že nebude väčšiu časť dňa na nej ležať, mala by sa napraviť. Vravím, moja mala zhora úplný trojuholník hlavu

slavomira236
20. apr 2024

@shawlin ma ju ok. Ja ju mam zlezanu asi ma nepolohovali ako dieta. Ja som si na tom dala sakra zalezat pri vsetkych detich aby ju mali peknu

t1nusa
20. apr 2024

ak si nie si istá, je možnosť sa objednať na scan hlavičky kde budete vedieť na čom ste a či je helmičku treba alebo nie 😊 ja by som do toho šla, nemá ju veľmi zležanú, ale trochu tam je náznak, aspoň ja to tam vidím… moja malá nosila helmičku, ak by si mala otázky napíš mi do IP

callisia
20. apr 2024

@shawlin môj syn mal tiež tak skosenú jednu stranu a zležanú hlávku vzadu. Hlavička vzadu sa mu zaguľatila ale to skosenie na boku mu ostalo. Má však husté vlasy takže to tak nevidno.

benny2020
21. apr 2024

@shawlin ahoooj, moja dcérka mala zležanú hlavičku....dosť....upravilo sa to polohovaním našťastie 😊...bez helmičky 😊

shawlin
autor
23. apr 2024

@callisia hej aj starsiemu tak ostalo preto ma strasi ci to uz.je na helmicku alebo nie

callisia
23. apr 2024

@shawlin kebyže môžem vrátiť čas, idem do helmičky. Bolo to dokonca chvíľu pred zimou, čo som ju zvažovala, čiže by sa vyhol jej noseniu v horúcom lete. O to viac ma to mrzí. Našťastie to zležanie vidím len ja lebo z profilu má hlávku pekne zaguľatenú.

shawlin
autor
24. apr 2024

@callisia ja.si.to.casto vycitam ten starsi ma ozaj kryvu 😓 vsetci mi vraveli bude sediet zrovna sa to bude dobre len on mal taku hlávku v 9tom mesiaci a to uz islo tazsie napravit...vravela som dam.helmu tak ze kde preboha taku opachu na dietatko este aj doktorka ma uistovala ..hlúpa som bola ze som nedala teraz sa.mi podarilo mladsieho celkom vypolohovat dnes dokonca som si vsimla Ze pana aj celo asimetricke mal vsimnite fotku v lavo to je zaciatkom mesiaca fotene

mircalla
24. apr 2024

Ja to nevidim dako vobec zle, ale kedze mas skusenost so starsim synom, chod do helmicky - daj na svoju intuicii, aby si si to nevycitala