Zležaná hlavička u 5-mesačného

30. jún 2023

Dobry den potrebujem radu buduci tyzden idem aj doktorke ale vsimla som si ze malinky ma vzadu zlezanu hlavicku.. myslite ze to az tak velmi vidno a bude sa to dat napravit? Cez den je väcsinou na bruchu ale v noci spi na chrbatiku

autor
30. jún 2023

Tu je to dost vidno 😪

veronika_sk000
30. jún 2023

moj mal tiez tak, napravilo sa mu to viditelne az ked zacal sediet a to zacal sam az v 9 mesiacoch, nema ju uplne dokonale oblu, ale nevidno to cez vlasy vobec

athena27
30. jún 2023

Dobrý deň, my sme mali podobné, je to už lepšie, ale zatiaľ sa to úplne neupravilo :( a to sme boli u dr. že sa to samo zlepší. Napriek tomu sme saobjednali aj v BA v Protea - odporúčam. Tam naskenovali hlavičku a zhodnotili stupeň deformity, nám helmičku hneď zamietli, že nie je dôvod, že sa to bude naprávať ako viac času bude tráviť na brušku, sedieť atď a odporučili polohovanie aj v noci. O mesiac na kontrole bolo na skene vidno očividne zlepšovanie - ukľudnilo ma to. Neviem odkiaľ ste, ale ak západné Slovensko odporúčam vám ísť dať zmerať, poradia vám a dohadnú či je šanca na zlepenie alebo nutná helmička. (hlemička sa však, ževraj dáva keď je asymetrcké zležanie) - to asi váš synček podľa fotiek nemá. No a konzultácia stojí 30 eur. Držím palce

januska12323
30. jún 2023

Dá sa napraviť, pôjdeš na vyšetrenie a povedia či je to na helmičku alebo stačí polohovať.

kacena4
30. jún 2023

zle fotky ale za mna nie to veľmi zlezanemozn9 by stacilo len polohovat

maminkadeticiek
30. jún 2023

Babatka treba od narodenia polohovat a na toto mysliet.

autor
30. jún 2023

@maminkadeticiek polohujem aj som polohovala .. uz ma 5 mesiacov a neviem ustrazit v noci ci spi na boku alebo chrbte..

autor
30. jún 2023

Uvidim co povie doktorka v utorok..

autor
30. jún 2023

Aj vonku v kociku spi na chrbte ..

diaszoky
11. feb 2024

Ako ste dopadli a tou hlakou?

autor
11. feb 2024

@diaszoky boli sme na premeranie v Ba a vsetko ok. Mal ju zlezanu ale nPravilo za to ako zacal sediet otacat sa stvornozkovat.. mate zlezanu hlavku?

diaszoky
11. feb 2024

Napis mi ss nechcem to tu rozpisovat a celit drblym komentarom😤

diaszoky
11. feb 2024

Rada by som sa s tebou poradila