Dobry den potrebujem radu buduci tyzden idem aj doktorke ale vsimla som si ze malinky ma vzadu zlezanu hlavicku.. myslite ze to az tak velmi vidno a bude sa to dat napravit? Cez den je väcsinou na bruchu ale v noci spi na chrbatiku
moj mal tiez tak, napravilo sa mu to viditelne az ked zacal sediet a to zacal sam az v 9 mesiacoch, nema ju uplne dokonale oblu, ale nevidno to cez vlasy vobec
Dobrý deň, my sme mali podobné, je to už lepšie, ale zatiaľ sa to úplne neupravilo :( a to sme boli u dr. že sa to samo zlepší. Napriek tomu sme saobjednali aj v BA v Protea - odporúčam. Tam naskenovali hlavičku a zhodnotili stupeň deformity, nám helmičku hneď zamietli, že nie je dôvod, že sa to bude naprávať ako viac času bude tráviť na brušku, sedieť atď a odporučili polohovanie aj v noci. O mesiac na kontrole bolo na skene vidno očividne zlepšovanie - ukľudnilo ma to. Neviem odkiaľ ste, ale ak západné Slovensko odporúčam vám ísť dať zmerať, poradia vám a dohadnú či je šanca na zlepenie alebo nutná helmička. (hlemička sa však, ževraj dáva keď je asymetrcké zležanie) - to asi váš synček podľa fotiek nemá. No a konzultácia stojí 30 eur. Držím palce
Dá sa napraviť, pôjdeš na vyšetrenie a povedia či je to na helmičku alebo stačí polohovať.
zle fotky ale za mna nie to veľmi zlezanemozn9 by stacilo len polohovat
Babatka treba od narodenia polohovat a na toto mysliet.
@maminkadeticiek polohujem aj som polohovala .. uz ma 5 mesiacov a neviem ustrazit v noci ci spi na boku alebo chrbte..
Uvidim co povie doktorka v utorok..
Aj vonku v kociku spi na chrbte ..
Ako ste dopadli a tou hlakou?
@diaszoky boli sme na premeranie v Ba a vsetko ok. Mal ju zlezanu ale nPravilo za to ako zacal sediet otacat sa stvornozkovat.. mate zlezanu hlavku?
Napis mi ss nechcem to tu rozpisovat a celit drblym komentarom😤
Rada by som sa s tebou poradila
Tu je to dost vidno 😪