Syncek ma na jednej strane zlezanu hlavicku. Doktorka povedala, ze to nie je vela. . Ale podla mna je. Ked ho mam na brusku, ma ju na 1strane skoro rovnu.. polohujem ho na druhu stranu co to len ide... ma niekto skusenost, ze sa mu to same napravi ak na tej zlezanej strane nebude lezkat?
@danusa63 nie. Ani neviem ze njeco take je. Idem to vygooglit
@danusa63 pozeram ze je toho viac druhov. Odporucate nejaky konkretny typ alebo znacku?
Su specialne plagio kliniky, kde hlavicku vysetria, naskenuju a urcia ci to treba riesit alebo nie, pisu ze je to ucinne riesienie od 4m, tak asi este v 3m je sanca ze sa to upravi aj bez helmicky, len si o tom pogoogli a nastuduj, co realne pomaha, nech to nie su len vyhodene peniaze bez efektu 🙂
@anavixy ten vankusik sa mi celkom pozdava. Skusim ten. Zatial..
Mam skusenost a nenapravila. Vankusik nula bodov...Tiez lekarka, ze len polohovat..skoda reci. Keby som to mohla este raz riesit, tak urcite idem riesit helmicku.
Prave ten vakusik je podla mna hlupost bez efektu. Ani nechapem aky efekt by to akoze malo mat… dolezite je polohovanie hlavicky, davat dieta na brusko, podporit otacanie hlavicky. Ak k tomu chces pridat vankusik, tak ok, ale urcite sa nespoliehaj len nan.
@anavixy polohujem. Ale aj ju vypodlozim na noc, nech lezi na lavo a ona sa vzdy aj tak nejako pretoci napravo.. s tym vankusikom si to predstavujem tak, ze iej tam "zapadne" temeno hlavy a nie prava alebo lava strana..
@surama a ostala vasmu dietatku viditelne zlezana hlavka???
Aj ja som kupila taky vankusik pre syna, ked bol miminko, tiez mal zalezanu hlavku. Pomohlo to, stal len okolo 10eur, vyskusajte 😉
Ostala zlezana ano, bohuzial. Mala som robit podla seba a nie pocuvat lekarku. Nedavno sme boli na ortopedii a lekarka povedala, ze uz sa neda nic robit a meranim jej vysla raz mierna deformita, raz stredna (maly bol u nej velmi nepokojny a pocas merania sme ho nasilu drzali, takze neviem, ktory udaj je spravny). A ci je to vidno, tak neviem. Ja to vidim, lebo o tom viem. Ci ini ludia to vidia, tak netusim...zatial sa ma na to nikto nepytal, takze fakt neviem. A zas maly ma huste vlasy, takze vela zakryju, ale chcem mu dat teraz podstrihnut, tak som zvedava, ako to bude. Ked chces, tak mi napis sukromnu spravu a mozem ti poslat fotky ako to mal ked bol babatko a ako ma teraz.
Malu som davala spat na taky vankusik od prvej chvile. Sama sa hybala a otacala hlavou velmi skoro. Nikdy okrem porodnice som ju nepolohovala. Spala na vankusiku a do dnesneho dna spi len na nom ma 19 mesiacov. Ma krasnu hlavicku. Takze podla mna pomaha avsak neviem, ci uz zlezanej pomoze. Skor by som povedala, ze sa to nebude zhorsovat.
@deby3 moja mala zlezanu hlavku na zaciatku. Potom som ju davala cielene na druhu stranu a krasne sa jej vyrovnala... len teraz uz je vacsia a nevydrzi tak ako ju dam. Tak si ju zase zlezala.☹ tak dufam ze ten vankusik nam pomoze, ked jej tam hlavka zapadne....
@autorka Mate ten vankúšik pre zlezanu hlavičku?